Μας ντρόπιασε πάλι η ΕΡΤ - Με τα λεφτά μας έδειξε το φιλο-τζιχαντιστικό ντοκιμαντέρ «Aleppo: Notes From the Dark»

Καλό θα είναι στην ΕΡΤ να μην ασχολούνται με θέματα τα οποία δε γνωρίζουν για να πουλήσουν ανθρωπισμό. Εκτός αν το πράττουν επίτηδες. Χθες βράδυ λοιπόν η κρατική τηλεόραση, που όλοι εμείς πληρώνουμε, έπαιξε το προπαγανδιστικό υπέρ των τρομοκρατών...ντοκιμαντέρ «Aleppo: Notes From the Dark», παραγωγής του γνωστού για το σκοτεινό ρόλο του στην προβολή ειδήσεων από τη Συρία, Al Jazeera.

Του Στρατή Μαζίδη

Ένα 90 λεπτό "ντοκιμαντέρ" από το κατεχόμενο τμήμα της πόλης του Χαλεπίου το 2014. Καμία λήψη από το τότε ελεύθερο τμήμα της πόλης, καθώς σήμερα το Χαλέπι είναι ολοκληρωτικά ελεύθερο.

Οι Ελληνες φορολογούμενοι πλήρωσαν για να προβληθεί ένα ντοκιμαντέρ στο οποίο οι τρομοκράτες του FSA και της Αλ Κάιντα σκορπούν το θάνατο και όπου ένας "πατέρας" δηλώνει ότι θα ζωστεί με εκρηκτικά για να τινάξει στον αέρα τα...σκυλιά ήτοι το συριακό στρατό ενώ παράλληλα παρουσιάζει με καμάρι τα παιδιά του που έχει έτοιμα για θυσία.

Οι γνωστές πράσινες σημαίες του FSA, οι μουσάτοι, οι κινηματογραφικές διασώσεις μπροστά στην κάμερα, η κακή συριακή κυβέρνηση κ.ο.κ.

Όσοι έχουν γνώση του πολέμου της Συρίας και θέλουν να φρίξουν με την φιλο-τρομοκρατική προπαγάνδα που έδειξε η ΕΡΤ μπορούν να το κάνουν εδώ http://www.dailymotion.com/video/x23vqpg.

Η ΕΡΤ μας ντροπιάζει και μας διασύρει για ακόμη μια φορά, είτε με την ασχετοσύνη της, είτε με την πολιτική της σκοπιμότητα συνεχίζοντας να δικαιώνει όσους έκλεισαν κάποτε το διακόπτη.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail