Το τερματίσαμε ως χώρα - Ο Τανιμανίδης ρωτά τον πατέρα του πως να συμβάλλει από την Καραϊβική (μέσω Acun) για τους Ελληνες αιχμαλώτους

Του Στρατή Μαζίδη

Αν δεν ήταν πραγματικότητα και δύο συμπατριώτες μας δε βρίσκονταν 20 ημέρες τώρα φυλακισμένοι στην Τουρκία, η ιστορία θα προσφερόταν για γέλια και για κλάματα.

Αρχικά είχαμε τον κυβερνητικό εκπρόσωπο ο οποίος διαβεβαίωνε ότι πρόκειται για τυπικό ζήτημα που σύντομα θα λήξει. Τώρα έχουμε τον ΥΕΘΑ που μιλά για Ελληνες ομήρους. Ο ένας μιλά για διμερές ζήτημα, ο άλλος για ευρωπαϊκό, νατοϊκό κ.ο.κ. Μέχρι και το Ρουμάνο ομόλογό του παρακάλεσε να βοηθήσει. Μέσα σε όλα και κάποιος Κουβέλης να μιλά για υπερτροφικούς λόγους.

Κι ενώ παρακολουθούμε όλη την τραγωδία των κυβερνητικών χειρισμών που παρακαλούν δεξιά κι αριστερά να μιλήσει κάποιος στον Ερντογάν, μας προέκυψε και ο παρουσιαστής του Survivor, Σάκης Τανιμανίδης.

Όπως μπορείτε να δείτε και στο παρακάτω απόσπασμα από την εκπομπή του Ε "Φτιάξε καφέ να στα πω" ο παρουσιαστής επικοινώνησε με τον πατέρα του ρωτώντας τον αν μπορεί να συμβάλλει για τους δύο Ελληνες στρατιωτικούς που βρίσκονται αιχμάλωτοι στην Τουρκία.

Ακούμε μάλιστα στο 1:45 ότι οι δύο άνδρες αναζήτησαν και...τρόπους (!) ως προς τι μπορεί να κάνει ο παρουσιαστής αλλά δεν μπορούσαν να ειπωθούν περισσότερα στον αέρα! Χειρισμοί υψηλού και απόρρητου επιπέδου. Θυμίζει κάτι από Σορίν Ματέι και Νίκο Ευαγγελάτο;

Κατανόω και την ανθρώπινη αλλά και την επαγγελματική ανησυχία του παρουσιαστή ο οποίος μισθοδοτείται από τον Τούρκο παραγωγό σε μια τουρκική παραγωγή. Επίσης είμαι βέβαιος ότι περισσότερες πιθανότητες έχουν οι δύο αιχμάλωτοι να απελευθερωθούν αν μιλήσει ο Σάκης στον Acun και ο Αcun στον Tayip από ότι ο Τσίπρας και ο Καμμένος σε όποιον βρουν. Ίσως και ο Κώστας Σλούκας να μπορεί να μιλήσει στον Ομπράντοβιτς και αυτός στον πρόεδρο της Φενέρ και εκείνος στο σουλτάνο.

Ωστόσο θεωρώ ότι το έχουμε τερματίσει. Πραγματικά η χώρα πάει στον αυτόματο. Ο καθένας κάνει ό,τι νομίζει σε μια φοβική χώρα η οποία αντί να εφαρμόσει ένα σχέδιο και μια σειρά από βήματα, κανείς δε γνωρίζει τι χειρισμούς κάνει εδώ και είκοσι ημέρες.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail