Το 70% των Ιταλών ψηφοφόρων είναι "δεξιοί, ακροδεξιοί και λαϊκιστές

sergiogridelli - pixabay

Θεόδωρος Κατσανέβας

Τα ελληνικά στο σύνολό τους και τα περισσότερα διεθνή συστημικά ΜΜΕ, αποκαλούν "δεξιούς, ακροδεξιούς και λαϊκιστές" τη συντριπτική πλειοψηφία των Ιταλών ψηφοφόρων που με συνολικά ποσοστά της τάξης του 70%, ψήφισαν τον Συνασπισμό της Λέγκας του Βορρά με την Forca Italia και το Κίνημα των Πέντε Αστέρων του Μπέμπε Γκρίλο.

Αντίθετα, σύμφωνα με την ίδια μονίμως επαναλαμβανόμενη περιγραφή, "δημοκράτες" είναι οι ψηφοφόροι του επιλεγόμενου "Δημοκρατικού Κόμματος" του Ρέντζι που καταποντίστηκε με 19% των ψήφων στις εκλογές.

Συμπέρασμα για να το καταλάβουμε και καλύτερα. Το 70% των Ιταλών ψηφοφόρων είναι "δεξιοί, ακροδεξιοί και λαϊκιστές" και το 19% είναι..."δημοκράτες".

Όπως είναι γνωστό,οι Γερμανοί που κυβερνούν την Ευρώπη, είναι και αυτοί "δημοκράτες". Για αυτό και μέχρι τώρα επέβαλλαν στην κυβέρνηση της Ιταλίας τους συνεργάτες τους Ιταλούς δημοκράτες, όπως έκαναν και σε άλλες ανα την Ευρώπη χώρες. Στην εποχή μας, αυτοί που ελέγχουν τα ΜΜΕ, δε χρειάζονται τα τανκς για να κατακτήσουν μια χώρα.

Τώρα, οι «δημοκράτες» Γερμανοί, θα προσπαθήσουν να κάνουν ότι μπορούν για να μην κυβερνήσουν την Ιταλία οι "δεξιοί, ακροδεξιοί και λαϊκιστές". Ή τέλος πάντων, να "εκδημοκρατίσουν" κάποιους από αυτούς, να επιβάλλουν μια κυβέρνηση του χεριού τους και να αναβάλλουν το μοιραία επερχόμενο Italexit.

Όμως, ο διάβολος έχει κοντά ποδάρια. Τα γερμανικά και νεοταξίτικα κόλπα κάποτε τελειώνουν. Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, τρεις και η κακή του ώρα. Για αυτό και στο τέλος, πάντα χάνουν τον πόλεμο οι Γερμανοί.
Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.

loading...
loading...