Άρχισε ο φόρος αίματος στην Αφρίν - 50 έφυγαν συστημένοι μετά από έκρηξη σε κτίριο

Freepen.gr - Μια έκρηξη πραγματοποιήθηκε σε ένα κτίριο όταν δεκάδες μέλη συμμοριών βρίσκονταν σε αυτό στο κέντρο της Αφρίν. Τουρκικές πηγές λένε ότι σκοτώθηκαν 11 άνθρωποι.

Σύμφωνα όμως με το Συριακό Παρατηρητήριο για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα που πρόσκειται στην αντιπολίτευση, τουλάχιστον 40 άτομα σκοτώθηκαν στο περιστατικό.

Οι πηγές του YPG επιβεβαίωσαν ότι υπήρξαν ενέργειες κατά των εισβολέων και ότι 50 μέλη των συμμοριών σκοτώθηκαν την πρώτη ημέρα της εισβολής.

Να σημειωθεί ότι η είσοδος των Τούρκων στην Αφρίν την οποία βρήκαν έρημη προξένησε πλήθος ερωτημάτων. Πιθανώς όμως η πόλη να είναι γεμάτη θανατηφόρες παγίδες. Οι επόμενες ημέρες θα φανερώσουν αν τελικά η κατάληψη της Αφρίν χωρίς να πέσει τουφεκιά ήταν μια καλοστημένη παγίδα.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail