Ακόμη 48 ώρες δίνει ο Τίγρης στους τρομοκράτες να γίνουν μεταφορικά καπνός από την Γκούτα πριν το ζήσουν κυριολεκτικά

@ivan sidorenko - SAA at Ghouta
Freepen.gr - Ο Συριακός Αραβικός Στρατός (SAA) έχει δώσει στους ισλαμιστές 48 ώρες να παραδώσουν την περιοχή Qadam στην Γκούτα, σύμφωνα με μια στρατιωτική πηγή του Al-Masdar News.

Σύμφωνα με την πηγή, ο Συριακός Στρατός ζήτησε από τους ισλαμιστές να παραδώσουν το βαρύ οπλισμό τους και είτε να μεταφερθούν στο Idlib (για να "βγουν" από τη μέση κάποια στιγμή αργότερα) είτε να διευθετήσουν τις υποθέσεις τους με την κυβέρνηση.

Η πηγή πρόσθεσε ότι πολλοί μαχητές έχουν ήδη ανταποκριθεί θετικά για να μεταφερθούν στο Idlib. Ωστόσο, φοβούνται τα αντίποινα από το Ισλαμικό Κράτος (ISIS).

Συγκεκριμένα, η ISIS απειλεί να καταστρέψει οποιαδήποτε συμφωνία των τρομοκρατών με την κυβέρνηση, χτυπώντας την Al-Qadam από τον άξονα της Yarmouk.

Το ISIS φέρεται να απειλεί να σκοτώσει όλους εκείνους τους αντάρτες που δέχονται οποιαδήποτε συμφωνία από την κυβέρνηση.

Σε κάθε περίπτωση οι Ισλαμιστές του Ελεύθερου Συριακού Στρατού (FSA) και της Hay'at Tahrir Al-Sham θα έχουν μέχρι τη Δευτέρα το πρωί να αποδεχθούν αυτήν την προσφορά.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail