Απελευθερώνεται και η Δαμασκός - Μόλις 2,5 χλμ για να κόψει στη μέσα σαν γκούντα την τρομοκρατική φωλιά της Γκούτα ο στρατός

Freepen.gr - Αντίστροφη μέτρηση για την απελευθέρωση της Ανατολικής Γκούτα της Δαμασκού η οποία έχει μετατραπεί τα τελευταία χρόνια σε τρομοκρατική φωλιά από όπου εκδηλώνεται φονικές επιθέσεις με ρουκέτες στην πρωτεύουσα της Συρίας.

Οι δυνάμεις του Τίγρη απελευθέρωσαν αρκετά σημεία που χρησιμοποιούσαν οι τρομοκράτες ως οχυρά και πλέον απομένουν μόλις 2,5 χλμ για να κόψουν στη μέση τις υπολοιπόμενες κατεχόμενες περιοχές της ανατολικής Γκούτα.

Το σπάσιμο που θυμίζει την πετυχημένη συνταγή στο ανατολικό Χαλέπι στα τέλη του 2016 θα γίνει στη γραμμή Ash-Shifuniyah-Harasta.

Η απελευθέρωση της Γκούτα θα απαλλάξει σε μεγάλο βαθμό τη Δαμασκό από το φόβο των τρομοκρατικών επιθέσεων ενώ παράλληλα θα αποδεσμεύσει δυνάμεις για να ολοκληρωθούν οι εκκαθαρίσεις σε άλλα σημεία όπου υπάρχουν απομονωμένα τρομοκρατικά προπύργια.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail