2027: Η Ρωσία κερδίζει το πόλεμο εναντίον του ΝΑΤΟ [Silent Ruin]

Το Ινστιτούτο κυβερνοπολέμου της West Point (ΗΠΑ) δημοσίευσε ένα κόμικ που καταγράφει την ήττα των στρατεύματων του ΝΑΤΟ σε έναν πόλεμο εναντίον της Ρωσίας το 2027.

Αναδημοσίευση από: infognomonpolitics.blogspot.gr

Το «Silent Ruin» έχει ως στόχο να ενθαρρύνει τους Αμερικανούς στρατιωτικούς να σκεφτούν για τους μελλοντικούς πολέμους και σχετικά με την καλύτερη προετοιμασία για συγκρούσεις αυτού του τύπου.

Σε αυτό το κόμικ, η Μολδαβία και η Ρουμανία αποφασίζουν να ενωθούν το 2027, γεγονός που προκαλεί εντάσεις μεταξύ Ρωσίας και ΝΑΤΟ που διεξαγάγουν στρατιωτικά γυμνάσια και στις δύο πλευρές των ρωσικών συνόρων.
Ορισμένες μονάδες αποκλίνουν από το αρχικό σχέδιο δράσης, και ρομπότ μπαίνουν σε μάχη και ενεργοποιείται σύγκρουση μεγάλης κλίμακας.
Η Μόσχα ξεκινά επιθέσεις στον κυβερνοχώρο εναντίον του ΝΑΤΟ και μετά επιθέσεις σε άρματα μάχης της Ατλαντικής Συμμαχίας. Στη συνέχεια, τα ρωσικά στρατεύματα καταλαμβάνουν ένα αμερικανικό προξενείο στην Ευρώπη.
Russie guerre 20180326

Η συνέχεια στο "Silent Ruin" που μπορείτε να κατεβάσετε εδώ (μορφή PDF): Silent Ruin

Μετάφραση από γαλλικά: Κριστιάν Ακκυριά


Διαβάστε περισσότερα στο reseauinternational.net
Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.

loading...
loading...