Νέα κατασκευασμένη αθλιότητα - Yeniakit: "Κακό χαμπέρι Αλέξη Τσίπρα. Τον θάψαμε στην Αφρίν"

Freepen.gr - Νέα κατασκευασμένη τουρκική αθλιότητα από τη φιλοκυβερνητική Yeniakit που τιτλοφορείται: Αλέξη Τσίπρα κακό χαμπέρι! Τον θάψαμε στην Αφρίν.

Το τουρκικό δημοσίευμα υποστηρίζει ότι η 25 ημερών πλέον επιχείρηση "Κλάδος Ελαίας" στην Αφρίν αδρανοποίησε τους..."τρομοκράτες" της περιοχής και πως αποκάλυψε της βρώμικη διεθνή συμμαχία σε βάρος της Τουρκίας.

Το δημοσίευμα παρουσιάζει φέρετρα μαχητών που υποτίθεται ότι σκοτώθηκαν ενώ πολεμούσαν υπό τη σημαία της YPG στην Αφρίν. Ένα από αυτά είναι τυλιγμένο με την ελληνική σημαία και άλλα με εκείνες της Βρετανίας και των ΗΠΑ.




Ωστόσο όπως αποκαλύπτουν τα ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΝΕΑ:

Δείτε την προστυχιά της εφημερίδας του Ταγίπ. Από τις φωτογραφίες που εκθέτει αυτές που έχουν ελληνικό ενδιαφέρον είναι αυτές που επιλέξαμε  και αναρτήσαμε . Μόνο που ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ  από το Άφριν αλλά από την κηδεία του Κωνσταντίνου Ερικ Σκάρφιλντ, που σκοτώθηκε πολεμώντας εναντίον του Ισλαμικού Κράτους τον Μάρτιο του 2015. Καμία σχέση με Άφριν…  Αν τις αντιγράψετε και τις ψάξετε στο google-εικόνες θα δείτε από πότε είναι…
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail