Η πρώτη δορυφορική εικόνα των Sukhoi-57 στη Λατάκια

Freepen.gr - Το γύρο του διαδικτύου κάνει η πρώτη δορυφορική εικόνα από το @imagesatint η οποία απεικονίζει δύο νέα ρωσικά μαχητικά Su-57 σταθμευμένα στην αεροπορική βάση του Khmeimim στη Λατάκια της Συρίας.

Εν τω μεταξύ δύο ακόμη Su-57 έγιναν αντιληπτά στη Συρία (διαβάστε εδώ). Η Μόσχα φαίνεται πως με την αποστολή του συγκεκριμένου αεροσκάφους θέτει πολλαπλούς στόχους. Αφενός να αναβαθμίσει το ήδη προηγμένο οπλοστάσιό της στην περιοχή διαφημίζοντας ταυτόχρονα το νέο της δημιούργημα και αφετέρου να το δοκιμάσει σε συνθήκες πραγματικής μάχης.

Παράλληλα με τα Su-57, η Ρωσία έχει ήδη στείλει εκ νέου νέο αριθμό πολεμικών αεροσκαφών στη Συρία μόλις δύο μήνες μετά την ανακοινωθείσα μερική αποχώρησή της. Κατά πολλούς αυτό ερμηνεύεται ως μια κίνηση πρόληψης σε ενδεχόμενη κλιμάκωση των συγκρούσεων.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail