Ραγδαίες εξελίξεις στη Συρία - Οι τουρκόφιλοι ισλαμιστές κατέρριψαν Su-25 - Εκτέλεσαν τον πιλότο - Πυραυλική καταιγίδα από τον Στόλο της Μεσογείου

Το ρωσικό Su-25 δευτερόλεπτα πριν καταπέσει
Freepen.gr - Ραγδαίες εξελίξεις στο συριακό πόλεμο αναμένεται να πυροδοτήσει η σημερινή κατάρριψη ρωσικού βομβαρδιστικού Su-25 και η επί τόπου εκτέλεση του πιλότου από τους ισλαμιστές της Jaysh Al-Nasr.

Το su-25 χτυπήθηκε από αντι-αεροπορικό πύραυλο κοντά στην κατεχόμενη πόλη Saraqib στο ανατολικό Ιντλίμπ προς την οποία βαδίζει ο συριακός στρατός.



Σύμφωνα με λογαριασμούς στα κοινωνικά δίκτυα ομάδων προσκείμενων στους τρομοκράτες, οι ισλαμιστές εντόπισαν τον πιλότο που είχε προλάβει να εκτιναχθεί και τον εκτέλεσαν επί τόπου αφού πρώτα τον εξύβρισαν.







Άμεση ήταν η αντίδραση του Ρωσικού Ναυτικού που πλέει στα ανοικτά της Συρίας που ανταπέδωσε με καταιγισμό πυραύλων κρουζ σε θέσεις των ισλαμιστών στο ανατολικό Ιντλίμπ.

Απομένει πλέον να δούμε μετά την εξέλιξη αυτή, πόσο γρήγορα θα απελευθερωθεί ολόκληρη η επαρχία. Οι Ρώσοι δεν προσπερνούν την παραμικρή τους απώλεια.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail