Φαντάσου να μην ήταν σε διάσταση ΗΠΑ-Τουρκία! State Department για Ιμια: Βρείτε τα μεταξύ σας

Freepen.gr - Ευτυχώς που οι ΗΠΑ είναι σε διάσταση με την Τουρκία, όπως αρκετοί υποστηρίζουν και τήρησαν στάση Πόντιου Πιλάτου.

Συγκεκριμένα η εκπρόσωπος του αμερικανικού υπουργείου Εξωτερικών δήλωσε τα εξής απαντώντας σε ερώτηση του Μιχάλη Ιγνατίου για το mignatiou.com:

Έχουμε επίγνωση των αναφορών των μέσων ενημέρωσης για αυτό το συμβάν. Η Τουρκία και η Ελλάδα έχουν καθιερωμένα διπλωματικά κανάλια για την αντιμετώπιση θεμάτων του Αιγαίου. Ενθαρρύνουμε όλα τα μέρη να λάβουν μέτρα που θα μειώσουν την τρέχουσα κατάσταση. Ως θέμα αρχής, οι Ηνωμένες Πολιτείες υποστηρίζουν την κυριαρχία των χωρών της περιοχής, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας και της Τουρκίας.

Αλλά εδώ δεν κάλυψαν έστω λεκτικά τους Κούρδους της Αφριν που έδωσαν τα πάντα στον πόλεμο της Συρίας για τις ΗΠΑ,  θα έπαιρναν το μέρος της Ελλάδας;
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail