Και δεύτερη παρτίδα S-400 συζητά το ομόδοξο ξανθό γένος με την Τουρκία

Freepen.gr - Η Ρωσία και η Τουρκία σκοπεύουν να υπογράψουν σύμβαση για την παράδοση της δεύτερης παρτίδας των πυραυλικών συστημάτων αεροπορικής άμυνας S-400 το 2020, δήλωσε μια στρατιωτική διπλωματική πηγή στο πρακτορείο TASS την Τετάρτη.

"Μετά την ολοκλήρωση παράδοσης της πρώτης παρτίδας το Μάιο ή τον Ιούνιο του 2020, τα μέρη σκοπεύουν να υπογράψουν μια νέα σύμβαση για την παράδοση της δεύτερης παρτίδας των συστημάτων S-400 το 2021. Ο κατάλογος των προμηθειών θα είναι παρόμοιος με αυτόν που περιλαμβάνεται στην πρώτη σύμβαση», ανέφερε η πηγή.

Σύμφωνα με την πηγή, το νέο συμβόλαιο θα προβλέπει την κατασκευή ορισμένων εξαρτημάτων όχι καίριας σημασίας από τουρκικές εταιρείες.

Εν τω μεταξύ, η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Στρατιωτικής Τεχνικής Συνεργασίας και η Rosoboronexport αρνήθηκαν να σχολιάσουν αυτές τις πληροφορίες.

Και αυτό είναι η απάντηση σε όσους αναρωτιούνται γιατί δε μας λαμβάνει υπόψη κανείς. Διότι η Ελλάδα σκορπά εκατοντάδες εκατομμύρια κάθε χρόνο σε μερίσματα και διορισμούς, αντί να ενισχύει πολυποίκιλα και πολυδιάστατα την άμυνά της. Όταν δεν παίζεις στο παιχνίδι, δε λογίζεσαι ως παίκτης και κανείς δε σε υπολογίζει.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail