Δεν τους έφτανε η Novartis, ήθελαν κάτι πιο δυνατό όπως κι ο Ερντογάν για να κρύψει τα 450 φέρετρα από την Αφρίν

Γιώργος Αδαλής

Η NOVARTIS και η ΤURKARTIS!
--
Δεν τους έφτασε η Novartis. Ήταν λίγη. Ήθελαν κάτι πιο δυνατό να κρύψουν από κάτω τον ξεσηκωμό των Ελλήνων για το «Μακεδονικό» τα συνεταιράκια. Βλέπετε, κι ο Ερντογάν ήθελε επίσης κάτι δυνατό, να κρύψει από κάτω τα 450 φέρετρα που του έστειλαν πεσκέσι μερικοί άτακτοι αντάρτες μέσα σε δύο εβδομάδες. 

Ο Ερντογάν λέμε. Ξέρετε, αυτός που βλέπει στρατιωτικά την Ελλάδα ως μύγα. Και 17 μέρες τώρα, έχει κολλήσει στο ίδιο σημείο στη Συρία, δεν έχει προχωρήσει ούτε ένα εκατοστό και δεν μπορεί να δικαιολογηθεί ούτε στο ίδιο του το κόμμα για τα φέρετρα γεμάτα «Μπορντό Μπερελί» που του στέλνουν καθημερινά οι Κούρδοι.

Και για να αφήσω κατά μέρους τη ρεάλ πολιτίκ, και να ρωτήσω τους κατσαπλιάδες στο Μαξίμου:

"Τελικά η θάλασσα έχει ή δεν έχει σύνορα";

Γιατί σύμφωνα με τον Αλέξη, η θάλασσα δεν έχει σύνορα! Τότε γιατί αυτή την ώρα υπάρχουν ΕΙΚΟΣΙ πλοία του Πολεμικού Ναυτικού στο Κεντρικό Αιγαίο;

ΥΓ
Όσους Μπουτάρηδες κι αν βγάλετε, όσους Ερντογάν κι αν χρησιμοποιήσετε, το όνομα Μακεδονία, δεν πρόκειται να σας αφήσουμε να το δώσετε!

ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ;
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail