Η Τουρκία βλέπει τα τανκς να κόβονται σα βούτυρο και στέλνει προηγμένα M-60T1 στην Αφρίν

Freepen.gr - Η Τουρκία έχει στείλει τη βελτιωμένη έκδοση των αρμάτων μάχης M-60T1 (επίσης γνωστών ως Sabra) στην Αφρίν, βορειοδυτική Συρία αναφέρει το defence-blog.com.

Τα εκτενώς αναβαθμισμένα M-60T1 εντοπίστηκαν κατά τη διάρκεια της αποστολής τους στη Συρία ως μέρος μιας στρατιωτικής επιχείρησης στην Αφρίν.

Το M-60T1 παρουσιάζει μια σειρά από διαφορές σε σχέση με τη βασική έκδοση Sabra M-60T. Η βελτιωμένη έκδοση είναι εξοπλισμένη με νέα πλατφόρμα τηλεχειρισμού όπλων, σύγχρονο σύστημα προειδοποίησης λέιζερ και οπτικό σύστημα παρακολούθησης.

Το M-60T1 είναι εξοπλισμένο με το προηγμένο σύστημα προειδοποίησης λέιζερ TLUS για την ανίχνευση, ταξινόμηση, αναγνώριση και προειδοποίηση για εχθρικές απειλές με λέιζερ που στοχεύουν στην πλατφόρμα, σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, με υψηλή ευαισθησία. Το TLUS μπορεί να ενεργοποιήσει τα συστήματα αντιμέτρων που είναι διαθέσιμα στην πλατφόρμα είτε απευθείας είτε μέσω κεντρικού υπολογιστή.



Επίσης, επί των M-60T1 εγκαταστάθηκε ένα νέο Σύστημα Συνεχούς Παρακολούθησης DAS 360 ° με ενσωματωμένες μη ψυχόμενες θερμικές απεικονίσεις και τηλεοπτικές κάμερες ημέρας. Το σύστημα έχει σχεδιαστεί ειδικά για συνεχή και σταθερή παρακολούθηση.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail