Η εκδίκηση σερβίρεται κρύα - Οι Κούρδοι ρίχνουν στη μάχη κατά των Τούρκων συλληφθέντες τζιχαντιστές του ISIS

Freepen.gr - Το Κόμμα Δημοκρατικής Ένωσης των Κούρφων της Συρίας (PYD) απελευθέρωσε από τη φυλακή περίπου 400 τρομοκράτες του Ισλαμικού Κράτους (ISIS) υπό την προϋπόθεση ότι θα ενταχθούν στον αγώνα κατά της Τουρκίας στην περιοχή Afrin στη Συρία, δήλωσε η Τουρκική κρατική υπηρεσία τύπου Anadolu.

"Απελευθερώθηκαν από τις φυλακές της Afrin, Raqqa και Deir ez-Zor υπό την προϋπόθεση ότι θα πολεμήσουν τις δυνάμεις του ελεύθερου συριακού στρατού που υποστηρίζονται από τις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις στο πλαίσιο της επιχείρησης Κλάδος Ελαίας" μετέδωσε το Anadolu. "Οι τοπικές πηγές δήλωσαν ότι υπήρχαν περίπου 400 από αυτούς τους τρομοκράτες".

Η ΜΙΤ είχε ορισμένες πληροφορίες σχετικά με το μέρος που έχουν αναπτυχθεί αρκετοί από τους συλληφθέντες.

Συγκεκριμένα, "πολλοί τρομοκράτες ISIS ήρθαν στην περιοχή Cinderes στα νότια της Αφρίν, όπου έγινε γνωστό πως είναι έτοιμοι να διεξάγουν τρομοκρατικές επιθέσεις με στόχο τις Τουρκικές Ενοπλες Δυνάμεις και πολίτεςς μαζί με μέλη του PYD / Κουρδικού Εργατικού Κόμματος (PKK)" αναφέρει το Anadolu.

Τα τέρατα που εξέθρεψε η Αγκυρα όλα τα προηγούμενα χρόνια, πλέον χρησιμοποιούνται εναντίον της. Το ακόμη πιο τραγικό για την Τουρκία είναι πως ο αριθμός των κρατουμένων ισλαμιστών του ISIS είναι πολύ μεγαλύτερος των παραπάνω 400 και λογικά θα ριχθούν κάποια στιγμή στην αρένα.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail