"Follow the money και η τραγωδία του κ. Τίποτα"

Στρατής Γραμματίδης

Με το φθινόπωρο κατά τας γραφάς αρχίζουν και τα πρώτα κρυολογήματα και καμμιά γριππούλα.
Με την κατάλληλη "ενημέρωση" από τα ΜΜΕ, ο ηλίθιος λαός που πιστεύει ό,τι μαλακία του πει το κουτί, ακόμα και πόσιμο κολλαγόνο και υαλουρονικό οξύ αγοράζει για να ξαναγίνει τζόβενο, πανικοβάλλεται και υποβάλλεται στην ιδέα ότι πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να κάνει το τάδε εμβόλιο και μάλιστα σε δυό δόσεις. Προσέξτε,όχι οι ευαίσθητες ομάδες, ΟΛΟΣ Ο ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ!

Ο κ. Τίποτα είναι υπουργός υγείας. Προκειμένου να είναι ΠΟΛΙΤΙΚΑ καλυμμένος αν κάποιος καρδιοπαθής, διαβητικός και ΧΑΠίτης γεράκος στην Όρμα Φλωρίνης μετοικήσει, παραγγέλνει εμβόλια για όλους και μάλιστα και τις δύο συνιστώμενες δόσεις. Αν δεν το κάνει,κάποιο κόμμα της αντιπολίτευσης θα τον πει δολοφόνο που δεν τον ενδιαφέρει η ζωή των πολιτών όπως δεν ενδιαφέρει ολόκληρο το "ανάλγητο κυβερνών κόμμα", οπότε θα τρέξει εν μέσει σαιζόν να βρει υπερτιμημένα άμεσα παραδοτέα εμβόλια.


Αν το κάνει και παραγγείλει έγκαιρα,τα περισσότερα θα πεταχτούν γιατί τα ΜΜΕ θα έχουν πει ότι πέρασε ο κίνδυνος της επιδημίας και δεν θα έχουν ζήτηση. Τότε ο κ. Τίποτα θα κατηγορηθεί ότι "τα πήρε" για εμβόλια που δεν χρειάζονται και πέταξε τα λεφτά του φορολογούμενου.


Και στις δύο περιπτώσεις κερδισμένη είναι η εταιρεία φαρμάκων και χαμένοι ο κ.Τίποτα και ο φορολογούμενος.


Τι κάνουμε λοιπόν;


Φροντίζουμε να μην φουσκώνουμε τα μπαλλόνια,να εκλέγουμε σοβαρούς ανθρώπους με ιδέες και προγράμματα και να μην καταντάμε να έχουμε υπουργούς σαν τον κ.Τίποτα.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail