Διπλή εμπλοκή οπλισμένων F-16 νότια της ν. Χίου - Ανάσα δεν πήραν τα Τούρκικα!

Αναδημοσίευση από: veteranos.gr

Διπλή εμπλοκή νότια της νήσου Χίου μεταξύ Οπλισμένων Μαχητικών και με το ατύχημα να είναι κάτι παραπάνω από πιθανό να συμβεί ανά πάσα στιγμή ,αν οι Τούρκοι δεν καταλάβουν οτι δεν τους παίρνει.

Με τσαμπουκά μπήκαν Οπλισμένοι οι Τούρκοι απο το βορρά και πέταξαν με ετοιμότητα για όλα. Αλλά τους ακολούθησαν αμέσως δύο Ελληνικά Οπλισμένα F-16 που απογειώθηκαν απο το νησί της Σκύρου.

Στην πρώτη προσπάθεια εισβολής στο Fir Αθηνών τα Ελληνικά την έπεσαν στα Τούρκικα και η αναχαίτιση εξελίχθηκε σε διπλή εμπλοκή…

Δύο φορές τα Τούρκικα έκαναν αναστροφή και τις δύο φορές έφαγαν λάσπη και το ΑΤΑ ,αλλά και οι Νατοϊκοί κατέγραψαν στα κατάστιχα την διπλή εμπλοκή την 14:20 νότια της ν.Χίου!

Το ΑΤΑ αναγκάστηκε να απογειώσει άλλα τρία Μαχητικά για τα γνωστά μας CN-235 που πέρασαν πάνω κάτω το Αιγαίο κάνοντας συνεχώς Παραβιάσεις 30 τον αριθμό.
Εκτίμηση μας είναι οτι οι Τούρκοι προσπαθούν με στρατηγικό σχέδιο να κάμψουν τον ηθικό των Χειριστών μας αλλά και οι πτήσεις των CN-235 που ίπτανται για ώρες κάνοντας συνεχώς παραβιάσεις πρέπει να αντιμετωπιστούν άμεσα και όχι στέλνοντας μαχητικά όταν ξεπερνούν τα Όρια!

Επίσης Νοτιοανατολικά την νήσου Ρόδου είχαμε την πτήση 4 Τεσσάρων Τούρκικών F-16 …Αλλά δεν απασχόλησαν το ΑΤΑ ,αφού οι πτήσεις ήταν ελεγχόμενες !

ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ Κ.Ε.Κ. ΣΤΟ F.I.R. ΑΘΗΝΩΝ – ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ Ε.Ε.Χ. ΤΗΝ 31η ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018
ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ : 3 (3 x 2 F-16)
ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ : 2 CN-235
ΣΥΝΟΛΟ Α/Φ : 8
ΟΠΛΙΣΜΕΝΑ : 2
ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ : 5
ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ : 31 (οι 30 από τα CN-235)
ΕΜΠΛΟΚΕΣ : 2
ΠΕΡΙΟΧΗ : ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ, ΚΕΝΤΡΙΚΟ & ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ

Τα ανωτέρω α/φ αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική.
Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.

loading...
loading...