Επίτιμος Α/ΓΕΝ ναύαρχος Δεμέστιχας: Η Τουρκία κινείται βάσει σχεδίου - Αυτό που συνέβη ήταν θερμό επεισόδιο - Φαίνεται από καιρό τι ετοιμάζει

Freepen.gr - «Αυτό το σχέδιο εντάσεως μετατράπηκε σε θερμό επεισόδιο. Αυτή η σύγκρουση δεν ήταν κάτι τυχαίο, θα μπορούσαμε να είχαμε και θύματα» δήλωσε ο επίτιμος Αρχηγός ΓΕΝ, ναύαρχος Γρηγόρης Δεμέστιχας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ για το συμβάν με τον εμβολισμό του ΓΑΥΔΟΣ στα Ιμια.

«Ηταν μία πολύ εσκεμμένη ενέργεια και αυτό ενισχύεται με το συμβάν με την κανονιοφόρο» και συμπλήρωσε «αν έχει σήμερα ησυχία, δεν σημαίνει ότι σε μία εβδομάδα θα έχουμε».

Ο ναύαρχος σημείωσε ότι κάλλιστα θα μπορούσαμε να είχαμε νεκρούς και πως όλα αυτά γίνονται βάσει σχεδίου και εντολών. 

Ο Γρηγόρης Δεμέστιχας εκτιμά ότι η Αγκυρα επιθυμεί να ενισχύσει τις διεκδικήσεις της.

Ο επίτιμος Αρχηγός Στόλου δήλωσε ότι «δεν αποκλείεται πλέον από θερμό επεισόδιο να οδηγηθούμε σε κρίση» η οποία εκτιμά ότι κάποια στιγμή θα συμβεί σε επίπεδο ίσως πιο προχωρημένο από ό,τι είχαμε ζήσει στα Ιμια.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail