Τι εθνικότητας ήταν ο Μεγαλέξανδρος; Έλληνας; Χά-σα-τε!

Δημήτρης Γιαννόπουλος

Απο τον «μακρόκοσμο» της Διπλωματίας και των Διεθνών Σχέσεων, στο «μικρόκοσμο» των χειραγωγούμενων ΜΜΕ της Μεγάλης Βρετανίας, με τα στημένα τηλεπαιχνίδια «γνώσεων», ΤΟ ΑΙΣΧΡΟ ΕΓΚΛΗΜΑ της λεηλασίας και του διασυρμού της εθνικής, ιστορικής και πολιτιστικής Ταυτότητας των Ελλήνων αποκαλύπτεται σε όλο του το μεγαλείο:

Το δύστυχο ζευγάρι των απλών Εγγλέζων είναι ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΙΓΟΥΡΟΙ και διακινδυνεύουν να χάσουν 23.000 λίρες για την προφανή Απάντηση πως ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν Έλληνας.

Και όμως!

Μόλις ο «μεγάλος αδελφός» στη γιγαντο-οθόνη, τους πληροφορεί πως ...χάσανε, υποτάσσονται και κατεβάζουν το κεφάλι ντροπιασμένοι, στη θέα μάλιστα της Σκοπιανής ...σημαίας, αντί της Ελληνικής!

Αντί δηλαδή να διαμαρτυρηθούν οι κατάφορα άδικημένοι «παίκτες» και να προκαλέσουν σάλο σε όλα τα νυχτερινά αγγλικά δελτία ειδήσεων για την εξαπάτησης τους.

Αντί το «ελληνικό» υπουργείο εξωτερικών μέσω της πρεσβείας του στο Λονδίνο να κάνει διάβημα και να ζητήσει δημόσια επανόρθωση της στημένης πρόκλησης (προβοκάτσια)!

Αλλά, βλέπετε ...ντράπηκαν, οι μικροί πολίτες της άλλοτε υπερδύναμης, να ενοχλήσουν την απρόσωπη Κρεατομηχανή των Μετανθρώπων, φοβούμενοι τις συνέπειες που θα μπορούσε να έχει η ανυπακοή τους.

Τόσο προβλέψιμη, κατανοητή και σεβαστή είναι λοιπόν η αντίδραση του απλού κόσμου σε Δύση και Ανατολή, μπροστά στη παντοδυναμία του ηλεκτρονικού μέσου να ισοπεδώνει την Ιστορία και την Πολιτιστική Κληρονομιά ενός οποιουδήποτε έθνους που στερείται νεοαποικιακής «παράδοσης».

Οι ελληνικές αρχές, όμως, γιατί ντράπηκαν να αρθούν στο ύψος των περιστάσεων; Τι είχαν να χάσουν σε μια στιγμή που βάλλονται πανταχόθεν και λοιδορούνται από τους περήφανους κλεπταποδόχους της «μακεδονικής» Ντίσνεϋλαντ στα Σκόπια;

Αυτοί που γίνονται χαλί να τους πατήσουν οι επικυρίαρχοι του νεοταξίτικου Μακρόκοσμου, πως θα μπορούσαν να διαπράξουν τέτοια ιεροσυλία, να απαιτήσουν αξιοπρέπεια στο πεδίο του Μικρόκοσμου, εκεί όπου το Τρόμος φυλάει τα ήμερα και καταβροχθίζει κάθε «ανυπάκουο» κλειδοκράτορα.

Και μετά, υπάρχουν στην Ελλάδα πολιτικές παρατάξεις, ακαδημαϊκοί, λόγιοι, πνευματικοί ταγοί, ακόμα και επαγγελματίες ή ανεπάγγελτοι «επαναστάτες», που λένε «Σιγά, μωρέ, δεν έγινε δα και τίποτα — για τα σύμβολα κάνεις έτσι;».

Δεν βλέπουν τίποτα κακό στο να διαμοιράζονται τα πολιτιστικά ιμάτια των ιστορικών εθνών προς όφελος της έρπουσας νεοταξίτικης Γενοκτονίας στην Ενωμένη Ευρώπη.

«Συνωστίζονται» βλέπετε και οι ίδιοι για να επιβεβαιώσουν την ύπαρξή τους στο γυαλί του Μεγάλου Αδελφού ή στο ανακυκλούμενο χαρτί του τυπογραφείου.

Ως πότε όμως θα μπορούν να το κάνουν, όταν θα έχουμε όλοι μας χάσει οριστικά την εθνική ταυτότητα, επικράτεια και κληρονομιά, που τώρα αυτοί, οι «προβεβλημένοι» του μηντιακού προτεκτοράτου, τόσο φτηνά πουλάνε και προδίδουν;

Η σχετική είδηση εδώ > freepen.gr/2018/02/23000.html
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail