Αξίζει ένα καλό μάθημα ο θρασύς και ξεδιάντροπος Ερντόγαν: Θα έχουν συνέπειες οι Σύριοι αν πάνε στην Αφρίν

© AA/ Kayhan Özer
Freepen.gr - Θρασύς και ξεδιάντροπος ο νεοσουλτάνος της Αγκυρας που απειλεί σε ανατολή και δύση. Οι τελευταίες εξελίξεις με τη συμφωνία ανάμεσα στη Δαμασκό και το κουρδικό κόμμα PYD και την αναμενόμενη άφιξη του συριακού στρατού στο καντόνι της Αφρίν, του χαλά τα σχέδια.

Όπως μεταδίδει η τουρκική έκδοση του πρακτορείου tr.sputniknews.com κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής συνομιλίας μεταξύ του Ερντογάν και του Πούτιν, πληροφορήθηκε ότι συζητήθηκε η πιθανή συμφωνία Afrin μεταξύ της PYD / YPG και της συριακής κυβέρνησης. 

Ο Ερντογάν έδωσε το μήνυμα ότι «οι συριακές κυβερνητικές δυνάμεις θα έχουν συνέπειες εάν πάνε με αυτόν τον τρόπο στην Αφρίν».

Να θυμίσουμε ότι και ο υπουργός Εξωτερικών, Τσαβούσογλου είχε απευθύνει αντίστοιχες απειλές αν ο συριακός στρατός συνεργαστεί με την YPG.

Οι Τούρκοι που έχουν...προελάσει μόλις 3 χλμ σε ένα μήνα απειλούν. Λογικά θα λάβουν ένα σκληρό και δίκαιο μάθημα από εκείνους τους οποίους έχουν ταλαιπωρήσει με τον σκοτεινό τους ρόλο στον πόλεμο της Συρίας.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail