Καλά να πάθουμε! Ο Ζάεφ κατηγορεί την Ελλάδα για παραλογισμό και τορπιλισμό των συνομιλιών

Freepen.gr - Ευτυχώς που ο Σκοπιανός πρωθυπουργός, Ζόραν Ζάεφ θεωρείται...μετριοπαθής. Την ώρα που η ελληνική κυβέρνηση κλείνει μάτια και αυτιά αψηφώντας τα εκατομμύρια των Ελληνων που αντιτίθενται στην παράδοση της Μακεδονίας, ο Σκοπιανός συνομιλητής της δείχνει ότι επιθυμεί πάρει τα πάντα χωρίς να διευκολύνει ούτε στο ελάχιστο την προθυμότατη ελληνική κυβέρνηση ει μη μόνο στο ξεκρέμασμα πινακίδων.

Στην συνέντευξή του στους Financial Times αναφέρει ότι η ελληνική αξίωση για τροποποίηση του συντάγματος των Σκοπίων είναι παράλογη και ρισκάρει να τορπιλίσει την πιθανότητα μιας συμφωνίας:

In an interview with the Financial Times in London, Mr Zaev said he was hopeful of a settlement. But he said a Greek demand for Macedonia to amend its constitution, to make clear it has no claims on Greek territory, was unreasonable and risked torpedoing the deal that each side says it wants.

Άλλωστε όπως τονίζει και ο ίδιος, μια συνταγματική αναθεώρηση σήμερα δεν αποτελεί καμία εγγύηση καθώς μια μελλοντική κυβέρνηση μπορεί να αλλάξει εκ νέου το σύνταγμα.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail