Θάλασσα τα έχει κάνει ο Κουρουμπλής - Απεργία πείνας γνωστού ακτοπλόου έξω από το γραφείο του: μας οδηγεί στην καταστροφή

Επισυνάπτεται επιστολή της εταιρείας Golden Star Ferries προς ενήμερωση του κοινού:

"Η Golden Star Ferries βρίσκεται στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής. Παραμένουμε στον 5ο όροφο του Υπουργείου διαμαρτυρόμενοι για την επαναλαμβανόμενη αρνητική και και καταστροφική στάση του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής ενάντια στην ακτοπλοική εταιρεία μας Golden Star Ferries.

Σας γνωρίζουμε ότι ο Υπουργός κωλυσιεργεί και αρνείται να υπογράψει τα εγκεκριμένα από το Συμβούλιο Ακτοπλοικών Συγκοινωνιών δρομολόγιά μας, με αποτέλεσμα η εταιρεία μας να είναι κλειδωμένη στο να πουλάει εισιτήρια και οδηγούμεθα σε οικονομική καταστροφή.

Ζητούμε από την Κυβέρνηση και την Αντιπολίτευση άμεση επέμβαση ώστε να εξετάσει την αρνητική στάση του κου Κουρουμπλή προς την Golden Star Ferries και να ερευνηθούν σε βάθος τα αίτια αυτής της καταστροφικής του στάσης. Παρακαλούμε να παρευρεθούν απόψε στο Υπουργείο δημοσιογράφοι του ραδιοφώνου και της τηλεόρασης ώστε να αναφέρουμε το καυτό αυτό θέμα στο επιβατικό κοινό και σε όλους τους Έλληνες πολίτες

Πειραιάς 27/2/2018

Η Διοίκηση και το προσωπικό της Εταιρείας"

Ο ένας εκ των δύο πλοιοκτητών, κ. Γιώργος Στεφάνου δήλωσε:

Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.

loading...
loading...