Ο Μίκης τρομάζει το παρακράτος - Του πέταξαν μπογιά στο σπίτι - «Είμαι ήρεμος και έτοιμος. Μην πτοείστε! Σας θέλω θυμωμένους κι αποφασισμένους»

Freepen.gr - Στόχος αγνώστων παρακρατικών ήταν σήμερα το μεσημερί ο Μίκης Θεοδωράκης που δοκίμασαν με σπρέι, συνθήματα και μπογιές να τρομοκρατήσουν το μεγάλο μουσικοσυνθέτη για το συλλαλητήριο της Κυριακής.

Ήταν περίπου 15:30 το απόγευμα του Σαββάτου. Άγνωστος αριθμός ατόμων βρέθηκε έξω από το σπίτι του Μίκη Θεοδωράκη, στην περιοχή της Ακρόπολη ρίχνοντας μπογιές και γράφοντας συνθήματα.

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για τις απειλές που δέχεται για να μην μιλήσει στο συλλαλητήριο και την επίθεση με μπογιές που έγινε στο σπίτι του το μεσημέρι του Σαββάτου 2.2.2018, ο Μίκης Θεοδωράκης δήλωσε:

«Είμαι Ήρεμος και Έτοιμος»

Όταν ρωτήθηκε ποιο είναι το μήνυμά του για τον κόσμο, απάντησε:

«Να μην πτοηθούν. Να αυξήσουν την θέληση, τον θυμό, την αποφασιστικότητα και την ορμητικότητά τους».
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail