Σατιρική φωτογραφία ειρωνικού άρθρου Σκοπιανού συντάκτη προκαλεί σύγχυση στο ελληνικό διαδίκτυο

Στρατής Μαζίδης

Σύγχυση έχει προκαλέσει η παραπάνω φωτογραφία ως προς τη γνησιότητά της σε αρκετές ελληνικές ιστοσελίδες όπου φαίνεται πως ο αυτοκινητόδρομος των Σκοπίων από Μέγας Αλέξανδρος μετονομάστηκε σε "πρώην αυτοκινητόδρομος Μέγας Αλέξανδρος" αντί για "Φιλίας".

Φυσικά αν διαβάσει κανείς την αρχική δημοσίευση njuz.net τότε θα καταλάβει πως ο συντάκτης Miroslav Vujović προφανώς ειρωνεύεται.

Εκτός του ότι δεν υπάρχει "πρώην αυτοκινητόδρομος" (δηλαδή τώρα τι είναι;) ο συντάκτης αναφέρεται σε σχετική...δήλωση του Ζάεφ και πως επίσης το αεροδρόμιο Μέγας Αλέξανδρος θα μετονομαστεί σε "πρώην αεροδρόμιο Μέγας Αλέξανδρος".

Αντίστοιχες αναφορές κάνει και για τα μνημεία που θα απομακρυνθούν σχολιάζοντας ότι θα αντικατασταθούν με νέα πρώην μνημεία στο κέντρο των Σκοπίων.

Οι Σκοπιανοί μας κάνουν πλάκα σε όλα τα επίπεδα. Από τη διαπραγμάτευση μέχρι τη σάτιρα.







Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail