"Για τη μητέρα μας πατρίδα Τουρκία και για τη Δυτική Θράκη, είμαστε έτοιμοι να δώσουμε και την ζωή μας και το αίμα μας"

Αναδημοσίευση από: tourkikanea.gr

Παράρτημα Προύσας του Συλλόγου Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης –Τουρκίας (BTTDD0 , με σκοπό να στηρίξει την επιχείρηση των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων (ΤΕΔ) στο Άφριν, άρχισε καμπάνια αιμοδοσίας με σύνθημα ¨Για την πατρίδα αυτή θυσία και η ψυχή και το αίμα μας¨ . 

Διοικούντες του παραρτήματος μετέβησαν στο Κέντρο Αιμοδοσίας της Ερυθράς Ημισελήνου και εκεί έγιναν δεκτοί από τον Περιφερειακό Διευθυντής Ερυθράς Ημισελήνου Νοτίου Μαρμαρά Νιχάτ Τσακίρ και από τον διευθυντή του Κέντρου Αιμοδοσίας της Ερυθράς Ημισελήνου Ορχάν Εμινλατίφ. Ο Νιχάτ Τσακίρ είπε: Ευχαριστώ την ηγεσία του παραρτήματος Προύσας για την ευαισθησία τους. Πιστεύω πως και τα μέλη του συλλόγου θα επιδείξουν μεγάλο ενδιαφέρον. Αυτό δείχνει ο αριθμός των ατόμων που προσήλθαν από την πρώτη μέρα¨.

Ο πρόεδρος του παραρτήματος Προυσας ο Αλή Εμινλατίφ είπε : Ο Τούρκος στρατιώτης δίνει ένα μεγαλειώδη αγώνα ενάντια στα στοιχεία της τρομοκρατίας στο Άφριν. Την στήριξη μας στην στρατιωτική επιχείρηση την είχαμε ανακοινώσει στις 29/1 κατά την τελετή για την Ημέρα Εθνικής Αντίστασης στο μνημείο του Τσανάκκαλε. Όπως δηλώνουμε και στο σύνθημα μας, εμείς για την μητέρα πατρίδα Τουρκία μας και για την Δυτική Θράκη, είμαστε έτοιμοι να δώσουμε και την ζωή μας και το αίμα μας. Εάν η Τουρκία είναι ισχυρή είμαστε και εμείς ισχυροί. Καώ όλους τους συμπατριώτες μας στην Προύσα να έρθουν να δώσουν αίμα για τους Τούρκους στρατιώτες στο Άφριν.

http://www.bttdd.org.tr/haberler/subelerden-haberler/bati-trakyadan-mehmetcik-icin-kan-bagisi.html#.WogjsQfdsro.twitter

17/2/2018
Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.

loading...
loading...