Σπουδαίοι ακρίτες στους Λειψούς - Λαμπρός κυβερνήτης της Κ/Φ Νικηφόρος που έγινε δεκτός με χειροκροτήματα και μίλησε συγκινημένος

Freepen.gr - Εγκάρδιας υποδοχής στους Λειψούς έτυχε η Κ/Φ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ που έδεσε στο λιμάνι του νησιού.

Η κ. Κατερίνα Ευαγγέλου βιντεοσκόπησε την σκηνή αλλά και τα ζεστά λόγια του συγκινημένου κυβερνήτη της Κ/Φ που πριν λίγες ημέρες αντιμετώπισε με ολύμπια ψυχραιμία την τουρκική προκλητικότητα στα Ιμια.

Ο κυβερνήτης Γιώργος Λαϊάκης κατέβηκε εν μέσω χειροκροτημάτων τόσο των κατοίκων όσο και των εκπροσώπων των τοπικών αρχών. Μίλησε με θερμά λόγια και παρά την κούραση του πληρώματος, τα άξια στελέχη του ΠΝ υποδέχθηκαν στο βαπόρι όλους τους πρόθυμους επισκέπτες.

Το είχαμε πει και με τον πλου των μαθητών με το υποβρύχιο στις γιορτές, ότι σε αυτό το πνεύμα δομούνται σχέσεις αλληλοεκτίμησης, σεβασμού και αγάπης λαού και Ενόπλων Δυνάμεων, ούτε με αγριάδες ούτε με καψόνια ούτε με κόμπλεξ. Και με τον τρόπο αυτό θα αναδειχθούν τα επόμενα άξια στελέχη.


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail