Το Συλλαλητήριο των...γραφικών και η...σαρωτική νίκη Τσίπρα στις προσεχείς εκλογές!

Λουκάς Γεωργιάδης (fb)
Στο συλλαλητήριο πήγαν μερικές... δεκάδες. Άρα, η κυβέρνηση νομιμοποιείται να προχωρήσει στο κλείσιμο των διαδικασιών για την ονοματοδοσία της γειτονικής χώρας, αφού περίπου 10.500.000 πολίτες έμειναν στα σπίτια τους.

Δεν χρειάζεται να πάρει τη συγκατάθεση της αντιπολίτευσης. Προχωρά και... καθαρίζει.
Ο Μίκης Θεοδωράκης με όσα... γραφικά είπε στο Σύνταγμα, μπορεί να σηματοδοτήσει την επιστροφή... πολλών χιλιάδων αριστερών στον ΣΥΡΙΖΑ. Ας πούμε 140.000 άτομα σίγουρα. Δηλαδή όσοι ήταν στο συλλαλητήριο.

Λογικά, ο Τσίπρας πρέπει να κλείσει γρήγορα και την τέταρτη αξιολόγηση μαζί με το θέμα των Σκοπίων και να πάει σε εκλογές. Το ποσοστό που μπορεί να λάβει σ΄ αυτές θα είναι τουλάχιστον 45%.

Μετά τους...γραφικούς της Πλατείας Συντάγματος και όσα έγιναν στο συλλαλητήριο είναι προφανές ότι στις επόμενες εκλογές ο κόσμος θα εκφράσει την... ευγνωμοσύνη του στον Τσίπρα για τις τεράστιες... επιτυχίες στην οικονομία και την εξωτερική πολιτική.

Πάνω απ΄ όλα θα τον επιβραβεύσει για το άριστο βιογραφικό, την ευρυμάθεια του, την εξαιρετική γνώση θεμάτων γεωγραφίας, γεωπολιτικής και διεθνών σχέσεων. Επιπλέον, θα έχει τη δυνατότητα να επιβραβεύσει ένα παιδί σκέτο διαμάντι. Έναν άοκνο εργάτη, που με ντομπροσύνη και ειλικρίνεια είπε από την πρώτη στιγμή την αλήθεια. Ένα... τέρας λογικής, έναν κολοσσό της διπλωματίας, έναν αποτελεσματικό ηγέτη.

Πολύ σωστά υποβαθμίζουν το χθεσινό συλλαλητήριο το Μαξίμου, ο Κοτζιάς, ο Πολάκης και οι υπόλοιποι.

Οι επόμενες εκλογές πρέπει να γίνουν το συντομότερο δυνατό για να υπάρξει νωπή λαϊκή εντολή τετραετίας με αυτοδύναμο ΣΥΡΙΖΑ και ισχυρό τον Αλέξη Τσίπρα για να γίνει η χώρα μας πιο δυνατή στις... υποχωρήσεις και πολύ πιο αποτελεσματική στις πολιτικές... οικονομικής εξαθλίωσης!

Για όλα τα παραπάνω, η μοναδική επιλογή για να δούμε άσπρη μέρα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Αλέξης Τσίπρας. Το καρβάνι προχωρά και ο στρατηγικός σχεδιασμός κάνει πάρτι..

Σ.Σ. Ή Υ.Γ.: Η ΕΥΘΥΜΗ ΠΛΕΥΡΑ ΣΟΒΑΡΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΚΑΙ Η ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΜΕΝΗ!
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail