Μεγάλη προσοχή σε ότι διαβάζετε για τη Γκούτα της Δαμασκού - Τι έκαναν οι τρομοκράτες στα σημεία εκκένωσης

Στρατής Μαζίδης

Τα τελευταία 24ωρα παρατηρούμε μια κοινοποίηση δραματικών φωτογραφιών νεκρών παιδιών ή διασώσεων με τη λεζάντα πως είναι από την ανατολική Γκούτα της Δαμασκού. Η ελληνική κοινή γνώμη που στην πλειοψηφία της ελάχιστα έχει ασχοληθεί και γνωρίζει για το συριακό πόλεμο, καθίσταται άθελά της γρανάζι της δυτικής προπαγάνδας.

Διασώστες ποιοι άλλοι; Οι White Helmets που όπως έχει αποδειχθεί διασώζουν με σκηνοθετικές οδηγίες, στελεχώνονται από άτομα που προηγουμένως μετείχαν στον πόλεμο στις τάξεις των τρομοκρατών και που όλως τυχαίως δρουν μόνο στις κατεχόμενες περιοχές.

Σας παραθέτω μερικές παλαιότερες...διασώσεις τους:

http://www.freepen.gr/2017/04/blog-post_552.html

http://www.freepen.gr/2017/04/blog-post_791.html

http://www.freepen.gr/2016/11/3-2-1.html

Άλλωστε αν η συριακή κυβέρνηση βομβάρδισε αμάχους, ο πόλεμος θα είχε λήξει πριν καν αρχίσει το 2011. Ακριβώς το ότι δεν έκανε, και πολύ σωστά, κάτι τέτοιο, συνετέλεσε στην επέκταση του πολέμου.

Κάθε φορά που ο συριακός στρατός βρίσκεται στα πρόθυρα μιας μεγάλης νίκης (πχ Χαλέπι) τότε όλως τυχαίως γεμίζουμε φωτογραφίες παιδιών και εκστρατείες του στιλ "Σταματήστε" κτλ.

Σήμερα λοιπόν οι τρομοκράτες εκτόξευσαν 71 ρουκέτες σε γειτονιές της Δαμασκού και στα σημεία εκκένωσης. Απολογισμός; 60 νεκροί, 14 εκ των οποίων παιδιά.

Φυσικά όλο το προηγούμενο διάστημα τα συστημικά ΜΜΕ δε μεταδίδουν ποτέ τις ρουκέτες που πέφτουν βροχή σε σχολεία και γειτονιές από τους τρομοκράτες.

Ας δούμε όμως ποιοι πραγματικά στοχεύουν αμάχους και παιδιά στην περιοχή.











Και κάντε έναν κόπο να παρακολουθήσετε αυτό το βίντεο. Αν κάποιοι πρέπει να σταματήσουν, αυτοί είναι οι τρομοκράτες και οι υποστηρικτές τους.


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail