Προσέξτε τι πήγε να συμβεί στα Ιμια - Αλλού εστιάζουν αλλά εδώ βρίσκεται η πραγματική είδηση

Freepen.gr - Ένα αποκλειστικό ρεπορτάζ του κ. Χρήστου Τσιγούρη για το iefimerida.gr σχετικά με ένα συμβάν στην Κάλυμνο έρχεται να κάνει μια άλλη σημαντική αποκάλυψη-επιβεβαίωση.


Αναφέρονται μεταξύ άλλων στο δημοσίευμα: 
Σε συναγερμό έχουν τεθεί οι αρχές ασφάλειας αλλά και το υπουργεία Εξωτερικών, Αμυνας και Ναυτιλίας για την αποτροπή προβοκάτσιας «εθνικιστικού αρώματος» στις βραχονησίδες Ίμια, τις παραμονές του συλλαλητηρίου για το Σκοπιανό, στην Αθήνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida, εθνικιστικοί κύκλοι, τις τελευταίες ημέρες μετέβησαν στην Κάλυμνο αναζητώντας πλωτό μέσο για να μεταβούν πιθανότατα στο χώρο των βραχονησίδων Ίμια στην επέτειο της κρίσης κατά το έτος 1996.

Ειδικότερα στο επίκεντρο της υπόθεσης αλλά και των αρχών βρίσκεται ο Β.Π, χαμηλόβαθμος υπάλληλος του ΥΠ.ΕΞ και επικεφαλής γνωστής ακροδεξιάς εθνικιστικής ομάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida καθόλη την διάρκεια της παρουσίας στο νησί, προκάλεσε το ενδιαφέρον των αστυνομικών και λιμενικών αρχών, οι οποίες και φέρεται να εμπόδισαν την μετάβασή του στα Ιμια.

 Τι λέει επί της ουσίας το αποκλειστικό ρεπορτάζ πέρα από χαρακτηρισμούς και ετικέτες; Ότι απαγορεύθηκε σε μια ομάδα Ελλήνων να μεταβούν σε ελληνικό έδαφος μολονότι ο Πάνος Καμμένος πολλάκις έχει πει ότι όποιος θέλει, μπορεί να μεταβεί στα Ιμια.

Να λοιπόν που δεν μπορεί.

Και ξαναρωτάμε. Είναι ή δεν είναι ελληνικό έδαφος τα Ιμια;
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail