Η Ελλάδα δέχεται επίθεση από τον Ερντογάν από τρεις μεριές: Εισβολή σε Ιμια & Κυπριακή ΑΟΖ - Σκόπια - Αλβανία

Του Στρατή Μαζίδη

Τα τελευταία χρόνια η Τουρκία εκτός των δικών της σχεδιασμών, φρόντισε παράλληλα να αγκαλιάσει τόσο την Αλβανία όσο και τα Σκόπια. Είτε απέκτησε ναυτική βάση στη γειτονική χώρα είτε ανέλαβε αλβανικές υποδομές, είτε έκανε διάφορες δωρεές στο μικρό κρατίδιο των Σκοπίων.

Η Τουρκία έκτισε λίγο λίγο την στρατηγική μας περικύκλωση ενώ εμείς ψάχναμε τρόπο να βρούμε μια δουλειά στο Δήμο και μετά παράθυρο να πάρουμε σύνταξη. 

Η Τουρκία ενίσχυε την αμυντική της βιομηχανία και εξοπλιζόταν ενώ εμείς μοιράζαμε επιδόματα και βγάζουμε στο σφυρί την ΕΛΒΟ.

Παράλληλα διείσδυε στους βόρειους γειτονές μας.

Δεν είναι τυχαίο ότι έχουν ανοίξει ταυτόχρονα τους τελευταίους μήνες πολλά μέτωπα.

Η αρπαγή των περιουσιών των Ελλήνων στη Χειμάρρα σε συνδυασμό με τις τσάμικες επιδιώξεις ώσπου φτάσαμε σε μια χειρότερη του 2009 συμφωνία για τα θαλάσσια σύνορα.

Ξαφνικά από το πουθενά προέκυψε...χρυσή (!) ευκαιρία για να λυθεί το Σκοπιανό. Και πράγματι ήταν χρυσή αφού τα Σκόπια ήταν έτοιμα διαλυθούν και να λήξει το θέμα. Ωστόσο εμείς ανακαλύψαμε ότι έχουμε χάσει από το 1992.

Ζάεφ και Ράμα βρίσκονται συχνά με τον Ερντογάν. Λαμβάνουν τα δωράκια τους και τις εντολές του σουλτάνου. Αγνοούν βέβαια το τι πραγματικά πιστεύει για αυτούς ο σουλτάνος και πόσο...ισότιμους τους θεωρεί.

Εκτός όμως τούτου βλέπουμε ότι εδώ και κάμποσες ημέρες οι Τούρκοι έχουν πραγματοποιήσει εισβολή στα Ιμια, τα οποία τελούν υπό ναυτικό αποκλεισμό. Ο υπουργός των μεγάλων λόγων, Πάνος Καμμένος που θα τους κάνει όλους σκόνη, έριξε στεφάνι από τα ανοικτά αποχωρώντας άρον άρον και τώρα που οι Τούρκοι πήγαν να βυθίσουν το σκάφος του Λιμενικού, είναι εξαφανισμένος.

Την ίδια στιγμή τουρκικός στολίσκος μπλοκάρισε το γεωτρύπανο της ΕΝΙ ενώ έπλεε προς το οικόπεδο 3, το μόνο οικόπεδο που συνορεύει με ΑΟΖ χώρας που δε φοβάται η Αγκυρα (Λίβανος).

Η Ελλάδα δέχεται επίθεση από τον Ερντογάν από τρεις μεριές: Εισβολή σε Ιμια & Κυπριακή ΑΟΖ - Σκόπια - Αλβανία.

Η Τουρκία έχει αυτήν την στιγμή εισβάλει σε τρεις χώρες, Κύπρος, Ελλάδα και Συρία.

Τα πράγματα είναι πάρα πολύ σοβαρά. Οι Σύριοι το ξέρουν. Οι Κούρδοι το ξέρουν. Οι Ελληνες; 
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail