Έφτασαν οι πρώτες δυνάμεις των Σύριων στην Αφρίν; Διαψεύδουν - τώρα - οι Κούρδοι την ύπαρξη συμφωνίας

Freepen.gr - Ένα κονβόι πέντε γεμάτων λεωφορείων αφίχθη από το Χαλέπι στην Αφρίν νωρίτερα σήμερα.

Το κονβόι μετέφερε μερικές εκατοντάδες άνδρες της πολιτοφυλακής Εθνικές Δυνάμεις Αμυνας (NDF-National Dedence Forces) που φέρουν μαζί τους ελαφρά πυροβόλα όπλα σύμφωνα με την ιστοσελίδα muraselon.com.



Μιλώντας από την Afrin, δημοσιογράφος του Al-Mayadeen δήλωσε ότι "οι τουρκικοί βομβαρδισμοί καθυστερούν την εφαρμογή της συμφωνίας που βρίσκεται σε καλό δρόμο".

Στον αντίποδα κουρδικά δίκτυα και το πρακτορείο ΑΝF μιλούν για άφιξη Σύριων, Αράβων, Κούρδων και Τουρκμένων που πάνε να ενισχύσουν τα μέτωπα.

Φωτογραφίες: muraselon.com

(Ανανέωση 23:12) : Σε μια αιφνιδιαστική εξέλιξη η YPG αρνείται ότι υπάρχει συμφωνία με τη Δαμασκό για είσοδο του συριακού στρατού. Ωστόσο αυτή η διάψευση έρχεται με πολύ μεγάλη καθυστέρηση και αυτό μας βάζει σε πολλές δεύτερες σκέψεις.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail