Κύριε Μπουτάρη, να αλλάξουμε και το όνομα της Θεσσαλονίκης, να μη... μπερδεύεται ο κόσμος - Άσε που είναι και "επιθετικό" προς τους "Μακεδόνες"

Αναδημοσίευση από: infognomonpolitics.blogspot.gr

Σημαντικό στοιχείο για την ιστορία της αρχαίας Θεσσαλονίκης αποτελεί η ενεπίγραφη μαρμάρινη βάση, που βρέθηκε στη ρωμαϊκή αγορά της πόλης. Πρόκειται για τμήμα βάθρου με αγάλματα της οικογένειας του Φιλίππου Β΄, που είχαν στηθεί εκεί το 2ο αι. μ.Χ. Ένα από αυτά, σύμφωνα με την επιγραφή, εικόνιζε τη Θεσσαλονίκη, κόρη του Φιλίππου και γυναίκα του Κασσάνδρου, που έδωσε το όνομά της στην πόλη.

Αφού σύμφωνα με το συλλογισμό σας πρέπει να καταλάβουμε ότι ηττηθήκαμε και πρέπει να αλλάξουμε το όνομα του διεθνούς αεροδρομίου Θεσσαλονίκης και του σταθμού υπεραστικών λεωφορείων, από "Μακεδονία" σε κάτι άλλο, γιατί να μην αλλάξουμε και το όνομα της Θεσσαλονίκης, που είναι επιθετικό, προσβάλλει του πραγματικούς "Μακεδόνες", που μιλούν τη "μακεδονική γλώσσα" και είναι οι ιδιοκτήτες του κράτους "Μακεδονία", που μας ζητάτε να αναγνωρίσουμε;

Τελικά, η λογική του κατήφορου είναι ο πάτος.

Οι πολίτες της Θεσσαλονίκης δεν έχουν να πουν τίποτα γι' αυτές τις αθλιότητες;

Πόσο ακόμα θα εξευτελίζεται αυτή η πόλη;
Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.

loading...
loading...