Ανένδοτος για δημοψήφισμα

Αναδημοσίευση από: hassapis-peter.blogspot.gr

ΠΕΤΡΟΣ ΧΑΣΑΠΗΣ

Αυτή η κυβέρνηση και γενικότερα αυτή η βουλή δεν έχουν εξουσιοδότηση από το λαό να εκχωρήσουν σε άλλο κράτος το όνομα της Μακεδονίας.

Αν λοιπόν η κυβέρνηση προχωρήσει σε ανάλογη συμφωνία με τα Σκόπια, τότε αυτή η συμφωνία, δεν θα αναγνωριστεί από ένα νέο λαϊκό κίνημα, που σίγουρα θα γεννηθεί μέσα από την ανάγκη προάσπισης της πατρίδας και θα κηρυχθεί από το τελευταίο ότι τελεί υπό αίρεση, ώστε να το γνωρίζει αυτό η παγκόσμια κοινότητα.

Θα ξεκινήσει δε αμέσως ένας ανένδοτος αγώνας, μέχρι να κριθεί οριστικά η σχετική συμφωνία από τον ελληνικό λαό με δημοψήφισμα, οποτεδήποτε αυτό πραγματοποιηθεί, όπως απαιτεί ο σεβασμός προς τη δημοκρατία.

Δεν μπορεί ο λαός να μείνει με σταυρωμένα χέρια στο θέμα αυτό. Αν πραγματικά η πλειοψηφία του λαού ξεκάθαρα δεν θέλει να εκχωρηθεί το όνομα της Μακεδονίας, τότε καμία κυβέρνηση και καμία βουλή δεν έχουν το δικαίωμα να παραβιάσουν τη λαϊκή βούληση.
Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.

loading...
loading...