Ραγδαίες εξελίξεις: Έτοιμος να εισέλθει στο καντόνι της Αφρίν ο Συριακός Στρατός - Ο εγκληματίας πολέμου ο Σουλτάνος στέλνει παιδιά να πολεμήσουν

Freepen.gr - Ραγδαίες φαίνονται να είναι οι εξελίξεις στο μέτωπο της Αφρίν, όπου ο τουρκικός στρατός και η εμπροσθοφυλακή των ισλαμιστών που πρόσκεινται στην Αγκυρα δεν έχουν την αναμενόμενη πρόοδο που είχαν πολυδιαφημίσει παρά την στρατιωτική υπεροπλία του.

Ο Σύριος δημοσιογράφος Wael Al Hussaini μεταδίδει στο Twitter ότι το 5ο Σώμα Στρατού της Συρίας βρίσκεται στα όρια των επαρχιών του Χαλεπίου με την Αφρίν όντας έτοιμος να περάσει στο καντόνι εφόσον υπάρξει αποτέλεσμα ανάμεσα στις συνομιλίες της Δαμασκού με τους Κούρδους.



Την ίδια ώρα ο διαχρονικός εγκληματίας της ανθρωπότητας, η Τουρκία φαίνεται ότι εξοπλίζει και χρησιμοποιεί ακόμη και παιδικά χέρια στην επιχείρηση "κλάδος ελαίας" με το ακτιβιστικό μέσο Turkey Untold να δημοσιεύει τις αντίστοιχες φωτογραφίες.


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail