Για δεύτερη φορά διασύρεται η Ελληνική Αστυνομία ως "πρακτορείο αμφιβόλων ειδήσεων" - Είδε μόνο...140.000 διαδηλωτές

Στρατής Μαζίδης

Η Ελληνική Αστυνομία που πληρώνεται από το αίμα των φορολογουμένων για να τους προστατεύει από κάθε λογής εγκληματίες, λειτούργησε για άλλη μια φορά ως ένα κακής ποιότητας πρακτορείο ειδήσεων όπως και στο Συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε την ανακοίνωση που εξέδωσε:

Από ώρα 12:00 σήμερα (04-02-2018) πραγματοποιείται εκδήλωση με τη συμμετοχή περίπου εκατόν σαράντα χιλιάδων (140.000) πολιτών στην περιοχή της πλατείας Συντάγματος και σε έκταση 50.000 τ.μ. περίπου.

Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής έλαβε από νωρίς το πρωί σήμερα αυξημένα μέτρα ασφαλείας, τροχαίας και τάξης για την ομαλή διεξαγωγή της εκδήλωσης.

Για την εκδήλωση αφίχθησαν στην Αττική 283 λεωφορεία, από τα οποία 189 από τον σταθμό διοδίων Αφιδνών και 94 από το σταθμό διοδίων Ελευσίνας. Τα λεωφορεία φυλάσσονται από αστυνομικές δυνάμεις σε χώρους στάθμευσης. 

Και η ιστορία γνωστή. Η ανακοίνωση της Αστυνομίας χρησιμεύει ως πηγή για το ΑΠΕ-ΜΠΕ


Το οποίο με τη σειρά του θα χρησιμοποιηθεί ως πηγή για αρκετά ξένα πρακτορεία.

Βγήκε ξανά νωρίς νωρίς με μαζεμένα νούμερα συμπράττοντας κι αυτή στο βρώμικο παιχνίδι κατά της Μακεδονίας. Πολύ κρίμα για την Ελληνική Αστυνομία. 

Δε σας πληρώνουμε κύριοι για πρακτορείο ειδήσεων αλλά για να μας προστατεύετε από κλέφτες, φονιάδες, βιαστές και απατεώνες.



Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail