Τι πρέπει να κάνετε για να δείτε αν κερδίσατε 1.000 ευρώ στη φορολοταρία αποδείξεων της ΑΑΔΕ

gouv - pixabay
Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης η λοταρία αποδείξεων του υπουργείου Οικονομικών και της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, με λαχνούς από τις δαπάνες που έκαναν οι φορολογούμενοι τον Ιανουάριο του 2018 μέσω καρτών ή άλλων μορφών ηλεκτρονικών συναλλαγών.

Οι φορολογούμενοι μπορούν να πληροφορηθούν για τα αποτελέσματα της κλήρωσης στην ιστοσελίδα aade.gr της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων. Εκεί πρέπει να επιλέξουν την ένδειξη Δημόσιες Κληρώσεις, και με τη χρήση των προσωπικών κωδικών πρόσβασής τους στο TAXISΝΕΤ, να εισέλθουν στην ειδική εφαρμογή που περιλαμβάνει τα αποτελέσματα της κλήρωσης.

Ο αριθμός των λαχνών τους οποίους δικαιούται μηνιαίως κάθε φορολογούμενος, καθορίζεται ανάλογα με το άθροισμα των ποσών που αντιστοιχούν στο σύνολο των μηνιαίων συναλλαγών του.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail