Παρουσίασαν ένα άγνωστο όχημα στον Πρόεδρο Xi Jinping κι έκαναν τους Κινέζους!

Freepen.gr - Ένα πέπλο μυστηρίου καλύπτει το άγνωστο όχημα με σύστημα ανίχνευσης μετάλλων που εντοπίστηκε αυτή την Πέμπτη κατά τη διάρκεια επιθεώρησης ενός τμήματος Ground Force από της κεντρικής διοίκησης του Λαϊκού Απελευθερωτικού Στρατού από τον Πρόεδρο Xi Jinping όπως αναφέρει το defence-blog.com.

Σύμφωνα με έκθεση της κρατικής κεντρικής τηλεόρασης (CCTV) του Πεκίνου στις 4 Ιανουαρίου, το ειδικό πολεμικό όχημα με εγκατεστημένο σύστημα ανίχνευσης μετάλλων αναπτύχθηκε για τον Λαϊκό Απελευθερωτικό Στρατό. Το CCTV ωστόσο δεν έδωσε λεπτομέρειες για το νέο όχημα.

Σύμφωνα με τοπική πηγή, αυτό είναι ένα νέο όχημα που αναπτύχθηκε για την ανίχνευση μεταλλικών και μη μεταλλικών θαμμένων εκρηκτικών στο έδαφος και κοντά σε δρόμους.
Το όχημα είναι εξοπλισμένο με πολλαπλούς αισθητήρες και ραντάρ διαφυγής εδάφους τοποθετημένο σε ειδική ράμπα. Οι κεραίες είναι διατεταγμένες με μια συγκεκριμένη μετατόπιση προς τα πλάγια και κατά μήκος, κατά τέτοιο τρόπο ώστε να μην υπάρχει κενό ανίχνευσης στην κατεύθυνση οδήγησης.
Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.

loading...
loading...