Χαϊβάν ασκέρ - Οι Τούρκοι βγάζουν selfies στην Αφρίν και αποκαλύπτονται

© Khalil Ashawi / Reuters
Freepen.gr - Τα τουρκικά στρατεύματα που αναπτύσσονται στη Συρία στο πλαίσιο της επιχείρησης "Κλάδος Ελαίας" είναι ανοιχτά γεωγραφικά τοποθετημένα στις θέσεις τους στο Instagram, αφήνοντας τα ίχνη τους εύκολα ανιχνεύσιμα και ενδεχομένως αποκαλύπτοντας ευαίσθητες στρατιωτικές πληροφορίες αναφέρει το Russia Today.

Σύμφωνα με έρευνα της RT Digital, οι Τούρκοι στρατιώτες στη βόρεια Συρία της περιοχής Afrin μοιράζονται βίντεο και εικόνες γεωγραφικού μήκους στο Instagram καθώς οι μονάδες κινούνται μέσω των συνοριακών πόλεων του Kilis προς τα βόρεια και του Reyhanli στα νότια της Τουρκίας.

Οι τοποθεσίες κυμαίνονταν από την Αφρίν ή την Αζάζ στη Συρία μέχρι τα σύνορα όπως το Reyhanli και το Kilis.



Τα μηνύματα που επαληθεύονται από την RT Digital αποκαλύπτουν θέσεις στρατιωτών, κινήσεις αρμάτων μάχης, εκτοξευτών πυραύλων και θέσεων του πυροβολικού.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail