Το σύστημα ηλεκτρονικού πολέμου KORAL δοκιμάζει σε πραγματικές συνθήκες μάχης η Τουρκία στο Αφρίν

Freepen.gr - Το νέο ηλεκτρονικό σύστημα πολέμου της Τουρκίας, που ονομάζεται KORAL, εντοπίστηκε κοντά στα συριακοτουρκικά σύνορα αναφέρει το defence-blog.com.

Σύμφωνα με την τοπική πηγή, οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις αναπτύσσουν το KORAL γύρω από τη βόρεια πόλη Afrin στη Συρία/

Το ηλεκτρονικό σύστημα πολέμου KORAL αναπτύχθηκε και κατασκευάστηκε από την Aselsan για τις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις. Είναι σε θέση να ψάξει, να παρακολουθήσει, να αναλύσει, να ταξινομήσει και να βρει την κατεύθυνση πολλών συμβατικών και σύνθετων τύπων σημάτων ραντάρ.

Ένα πλήρες σύστημα Koral EW, που περιλαμβάνει τέσσερα ηλεκτρονικά συστήματα υποστήριξης Koral (ED) και ένα σύστημα ηλεκτρονικής επίθεσης (ET), τοποθετείται σε δύο στρατιωτικά φορτηγά 8 × 8. Τα οχήματα μπορούν να απέχουν έως και 500 μέτρα το ένα από το άλλο, επικοινωνώντας μέσω καλωδίων οπτικών ινών.

Το σύστημα KORAL λειτουργεί από δύο φορείς στην Μονάδα Ελέγχου Λειτουργίας (OCU), έναν Ηλεκτρονικό Διαχειριστή Υποστήριξης για τις λειτουργίες ανίχνευσης, ανάλυσης και DF και έναν EA Operator για λειτουργίες εμπλοκής, εξαπάτησης και κατανομής πηγών. Επιπρόσθετα, ο επόπτης εντός του OCU χειρίζεται το συντονισμό και την επικοινωνία μεταξύ των λειτουργιών και των άλλων συστημάτων KORAL.

Το OCU ενσωματώνει τρεις πολυλειτουργικές κονσόλες για την επίτευξη αυτών των ρόλων. Το OCU συμμορφώνεται με τα πρότυπα του ΝΑΤΟ και υποστηρίζει επίσης την προστασία του NBC.

Η Τουρκία το δοκιμάζει πλέον σε συνθήκες πραγματικού πολέμου.


 
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail