Jean-Luc Mélenchon: ανεπιθύμητος ο Ερντογάν στη Γαλλία

© KCS PRESSE
Μελίνα Κονταξή

Ο Jean-Luc Mélenchon, συμπρόεδρος του αριστερού γαλλικού κόμματος έγραψε στον λογαριασμό του στο twitter ότι ο Ερντογάν είναι ανεπιθύμητος στη Γαλλία κάνοντας αναφορά στα φυλακισμένα μέλη στου φιλοκουρδικού Δημοκρατικού κόμματος των Λαών, στους Κούρδους και στους φυλακισμένους δημοσιογράφους.

Η ελληνική κυβέρνηση ξεπέρασε τα όρια της διπλωματικής αβρότητας αισθανόμενη την ανάγκη να ασκήσει έφεση για να μη βρουν, λέει, αφορμή οι Τούρκοι (λες και είχαν ποτέ ανάγκη από πρόφαση) σε μια νόμιμη απόφαση της ανεξαρτητης ελληνικής δικαιοσύνης σύμφωνης με κάθε διεθνή κανόνα δικαίου.

Παρεμπιπτόντως η σιωπή της κυβέρνησης στην περίπτωση του αδίκως φυλακισμένου στην Τουρκία συμπατριώτη μας Γιάννη-Βασίλη Γιαιλαλί είναι εκκωφαντική.


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail