Εντυπωσιακή η παρθενική πτήση του νέου ρωσικού γίγαντα - Απολαύστε το νέο ILYUSHIN-78M-90A

Freepen.gr - Πραγματοποιήθηκε χθες η παρθενική πτήση του εξελιγμένου τάνκερ ανεφοδιασμού Il-78M-90A.

Το αεροσκάφος δοκιμάστηκε από τον επικεφαλής πιλότο του «IL», ήρωα της Ρωσικής Ομοσπονδίας, Νικολάι Ντμιτρίβιτς Κουίμοφ, σύμφωνα με την αναφορά του Public Joint Stock Company “Ilyushin Aviation Complex”.

Αυτό το αεροσκάφος είναι το πρώτο εναέριο τάνκερ, που κατασκευάστηκε στη Ρωσία κατά τη μετασοβιετική περίοδο. Νωρίτερα η παραγωγή IL-78 γινόταν στο Ουζμπεκιστάν.

Ο κύριος σχεδιαστής του αεροσκάφους είναι η Ilyushin Aviation Complex, κατασκευαστής - εργοστάσιο «Aviastar-SP».

Ο νέος τροποποιημένος τύπος του ιπτάμενου τάνκερ δημιουργήθηκε με βάση τα στρατιωτικά και μεταφορικά αεροσκάφη IL-76MD-90A. Ο σχεδιασμός και η ανάπτυξη των μηχανικών μερών για την κατασκευή του αεροσκάφους πραγματοποιήθηκαν με βάση τις σύγχρονες ψηφιακές τεχνολογίες.

Τα συστήματα ελέγχου και πλοήγησης είναι πλήρως ανανεωμένα και το «γυάλινο πιλοτήριο» εφαρμόστηκε στο αεροσκάφος, πράγμα που επιτρέπει τη μείωση της πίεσης στο πλήρωμα και την αύξηση της ασφάλειας των πτήσεων.  Το νεότερο Il-78Μ-90Α έχει ακόμα τη δυνατότητα να χρησιμοποιηθεί ως στρατιωτικό αεροσκάφος και αεροσκάφος μεταφοράς.



















Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail