Στη φουρτουνιασμένη πλώρη της είχε η Φ/Γ "Σπέτσαι" το γερμανικό πετρελαιοφόρο FGS "Frankfurt am Main"

Την Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2018, διεξήχθη συνεκπαίδευση της φρεγάτας ΣΠΕΤΣΑΙ μετά του οργανικού της ελικοπτέρου (τύπου S70, Aegean Hawk), με το πετρελαιοφόρο FGS FRANKFURT AM MAIN του Ναυτικού της Γερμανίας, στη θαλάσσια περιοχή των Κυκλάδων.

Η εν λόγω συνεκπαίδευση συνέβαλε στην ενίσχυση της επιχειρησιακής και μαχητικής ικανότητας και ετοιμότητας καθώς και στην προαγωγή του επιπέδου της συνεργασίας και της αμοιβαίας κατανόησης μεταξύ των συμμετεχόντων σε Συμμαχικό επίπεδο.

Το πετρελαιοφόρο FGS FRANKFURT AM MAIN κατέπλευσε στο λιμένα του Πειραιά, την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018 όπου και θα παραμείνει έως τη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018, στο πλαίσιο της συμμετοχής του στη Ναυτική Δύναμη Standing NΑΤΟ Maritime Group 2 (SNMG-2).







Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail