Η Τουρκία τρέχει τη σύνδεση του λογισμικού του F-35 τουρκοποιώντας τη νέα τεχνολογία

(Samuel King Jr./U.S. Air Force)
Freepen.gr - Ο οργανισμός προμηθειών στον τομέα της άμυνας της Τουρκίας διοργάνωσε επίσημα διαγωνισμό για το συνδυασμό όλων των συστημάτων πληροφόρησης σχετικά με την ένταξη και σύνδεση των μαχητικών πέμπτης γενεάς F-35 Lightning II της χώρας στο δίκτυο συστημάτων των τουρκικών αεροπορικών δυνάμεων σύμφωνα με το defensenews.com.

Η Υποεπιτροπή Αμυντικών Βιομηχανιών (SSM στο τουρκικό αρκτικόλεξο) έχει την ευθύνη για το Πρόγραμμα F-35 / Ένταξη Πληροφοριακού Συστήματος Αεροπορικής Δύναμης.

Στο πλαίσιο του προγράμματος, ο πιθανός ανάδοχος θα συνδέσει τα πληροφοριακά συστήματα που είναι εγκατεστημένα στο μαχητικό αεροσκάφος F-35 με το δίκτυο πληροφοριακών συστημάτων των Αεροπορικών Δυνάμεων, γνωστό και ως HvBS.

«Το πρόγραμμα περιλαμβάνει την ασφαλή σύνδεση των στοιχείων των συστημάτων πληροφοριών μεταξύ του αεροσκάφους F-35 και του δικτύου πληροφοριών των αερομεταφορών, καθώς και την ασφαλή ανταλλαγή διαβαθμισμένων πληροφοριών μεταξύ αυτών των συστημάτων» ανέφερε η SSM.

Η SSM ζήτησε από τους διαγωνιζόμενους να προτείνουν λύσεις έως τις 28 Φεβρουαρίου. Το τμήμα της SSM για την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο και τα ηλεκτρονικά συστήματα πολέμου θα είναι υπεύθυνο για το πρόγραμμα.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail