Τα έτσουξε, άρπαξε ένα τεθωρακισμένο όχημα, πάτησε ένα Daewoo, μπούκαρε στο κατάστημα και έκλεψε ένα μπουκάλι κρασί

Freepen.gr - Ένας μεθυσμένος Ρώσος άρπαξε ένα τεθωρακισμένο όχημα μεταφοράς και μπούκαρε  σε ένα κατάστημα για να κλέψει ένα μπουκάλι κρασί το πρωί της Τετάρτης, σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης και βίντεο που δημοσιεύτηκε στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης.

Το περιστατικό συνέβη στην Apatity, μια μικρή πόλη νότια του κύκλου της Αρκτικής.



Ο άντρας έκλεψε το όχημα από ένα ιδιωτικό κέντρο κατάρτισης μηχανοκίνητου αθλητισμού  και το οδήγησε μέσα από ένα δάσος. Όμως, καθώς προσπαθούσε να στρίψει σε ένα στενό δρόμο έπεσε πάνω στο κατάστημα.

Επίσης συνέτριψε ένα αυτοκίνητο Daewoo που ήταν σταθμευμένο κοντά. Τα πλάνα που διαμοιράζονται στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης έδειξαν ότι ο άνθρωπος εξέρχεται από το όχημα επιθεωρώντας για λίγο τη ζημιά, εισέρχεται στο κατάστημα μέσω του σπασμένου παραθύρου και αρπάζει ένα μπουκάλι κρασί.

Στη συνέχεια συνελήφθη ενώ είχε στην κατοχή του το ίδιο κλεμμένο μπουκάλι κρασί, ανέφεραν τοπικά ΜΜΕ. Το κατάστημα δεν είχε άδεια να πουλήσει το αλκοόλ νωρίς το πρωί, προσθέτουν τα ΜΜΕ.

Παρά το γεγονός ότι ένας μεθυσμένος άνδρας είχε τον πλήρη έλεγχο ενός θωρακισμένου οχήματος, οι μάρτυρες που ήταν ορατοί στο βίντεο δεν φάνηκαν ιδιαίτερα ενοχλημένοι.

"Βασικά κάποιος τύπος έκλεψε ένα τεθωρακισμένο όχημα ... και πήγε σε ένα κατάστημα για να γεμίσει τα αποθέματά του το πρωί", είπε ένας χρήστης των κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης ενώ κινηματογραφούσε τη σκηνή.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail