Πάνο εσάς δε σας παίρνει ο αέρας τις σημαίες γιατί απλά δε βάζετε καμία - Ρίχνετε στεφάνια από μακριά

Του Στρατή Μαζίδη

«Οι κανόνες εμπλοκής είναι απελευθερωμένοι και ξέρουν καλά, ότι όποιος τολμήσει να ανέβει σε ελληνικό έδαφος δεν θα υπάρχει την επόμενη στιγμή. Δεν παίρνει πλέον ο άνεμος τις σημαίες, τις σημαίες τις υποστέλλουμε μόνο εμείς για να τις αντικαταστήσουμε όταν φθαρούν» δήλωσε πρόσφατα ο υπουργός Αμυνας, Πάνος Καμμένος.

Γενικά η πατριωτική ρητορική του "εμάς δε μας παίρνει ο αέρας τις σημαίες" έχει εξελιχθεί σε σημαία τα τελευταία χρόνια για τον υπουργό.

Και έχει δίκιο. Ο αέρας δεν πρόκειται να πάρει καμία σημαία επί κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ επειδή πολύ απλά δεν μπαίνει καμία σημαία.

Αν ο αέρας δεν παίρνει τις σημαίες, ας πάει σήμερα, τώρα, ο κ. Καμμένος στα Ιμια, να ανέβει επάνω, να βάλει τη σημαία παραμένοντας ο ίδιος εκεί όσο χρειαστεί ώστε να την υπερασπιστεί ο ίδιος για να μετουσιώσει τα λόγια του σε πράξεις.

Όσο όμως θα ρίχνει στεφάνια είτε από αέρος είτε δια θαλάσσης σε απόσταση, τα οποία παίρνει ο αέρας, ας είναι πιο προσεκτικός όταν εκφράζεται.




Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail