Οβίδα του Στρατηγού Φράγκου για το ΟΧΙ του Ιερώνυμου στο Συλλαλητήριο: Να πάει μπροστά στην εικόνα του Χριστόδουλου να τα πει αυτά αν τολμά


«Υπάρχει ένας Μακαριστός, που λέγεται Χριστόδουλος. Να πάει μπροστά στην εικόνα του και αν τολμάει ο Μακαριότατος Αρχιεπίσκοπος ο σημερινός, ας τον κοιτάξει στα μάτια και μετά ας εκφράσει τη γνώμη του, με παρρησία και θάρρος, με χριστιανικό φρόνημα ορθόδοξο» σημείωσε o Επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ, Αντιστράτηγος Ε.Α., Φραγκούλης Φράγκος, μιλώντας στην εκπομπή FOCUS PRESS του Άτλας TV Κεντρικής Μακεδονίας.

Να σημειωθεί ότι ο στρατηγός θα είναι ένας εκ των βασικών ομιλητών στο συλλαλητήριο.

Σε ό,τι αφορά τις διαπραγματεύσεις για το όνομα των Σκοπίων ο Στρατηγός τόνισε: «Καμία περίπτωση στην ονομασία των Σκοπίων να μπει ο όρος Μακεδονία» και συμπλήρωσε:

«Να μην δικαιολογούνται, ότι το 2008 στο Βουκουρέστι, είχε μπει το σύνθετο όνομα. Και γιατί ξεκίνησαν από εκεί και δεν ξεκίνησαν από την αρχή».

Ωστόσο σημείωσε ακόμη:

«Γνωρίζουν ότι Σκοπιανοί παίρνουν κιτάπια από τα αρχεία της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας και διεκδικούν ήδη και θα διεκδικήσουν εδώ, δήθεν περιουσίες Σκοπιανών-«Μακεδόνων»; Γνωρίζουν ότι αυτό είναι έμπρακτος αλυτρωτισμός; Πώς προστάτευσαν την ελληνική μειονότητα στα Σκόπια;».

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail