Βάι βάι - Οι Κούρδοι έδωσαν στη δημοσιότητα φωτογραφίες με δεκάδες Τούρκους εισβολείς σε οριζόντια κατάσταση

Freepen.gr - Ενώ τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης συνεχίζουν να διαδίδουν ψέματα ότι ο στρατός κατοχής έχει σημειώσει ταχεία πρόοδο με μεγάλες επιτυχίες, το Γραφείο Τύπου της YPG σημειώνει ότι υπήρξε μαζική κατάρρευση του κατοχικού στρατού και των συμμοριών του στην Αφρίν. 

Ο τουρκικός στρατός, ο οποίος δεν μπορεί να προχωρήσει εξαιτίας έντονου του βομβαρδισμού, στοχεύει αυτή τη φορά σε πολίτες, σημειώνει η ανακοίνωση και συνεχίζει:

Παρά την προπαγάνδα και την τεχνική υπεροχή της πολεμικής ικανότητας, ο εισβολέας τουρκικός στρατός, ο οποίος υπέστη σοβαρές ήττες από τις SDF υπό την ηγεσία του YPG, κρύβει ακόμη και τις απώλειές του από την κοινωνία. Στο τέλος του πενθήμερου πολέμου, τα τουρκικά ΜΜΕ έχουν μιλήσει μόνο για τέσσερις νεκρούς Τούρκους στρατιώτες ενώ δεκάδες πτώματα έχουν συλλεχθεί από τους μαχητές των Δημοκρατικών Συριακών Δυνάμεων. 

Το Γραφείο Τύπου έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες νεκρών στρατιωτών αλλά και φιλότουρκων ισλαμιστών, των οποίων κατέχει όλα τα σχετικά έγγραφα από τη μάχη του λόφου Qûdê.







Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail