Τους "αυτοκτονήσαν" πριν αυτοκτονήσουν λίγο πριν τα μεσάνυχτα!

Freepen.gr - Οι ρωσικές αεροπορικές δυνάμεις πραγματοποίησαν τεράστια αεροπορική επιδρομή στην ανατολική ύπαιθρο της επαρχίας Idlib της Συρίας. 

Ο βομβαρδισμός κατέστρεψε ολόκληρο κονβόι της Ha'yat Tahrir al-Sham (πρώην Jabhat al-Nusra, του συριακού κλάδου της Αλ Κάιντα) όπως σημειώνει το almasdarnews.

Την Παρασκευή το βράδυ στις 11 μ.μ. δυνατές εκρήξεις έσεισαν την πόλη Χαν As-Subul στο ανατολικό Idlib συγκλόνισε όταν το κονβόι των ισλαμιστών της Αλ Κάιντα που έφερε βαρέα όπλα χτυπήθηκε από ρωσικά αεροπλάνα.

Η καταστροφή που προέκυψε ήταν τεράστια όχι μόνο λόγω των ρωσικών αεροπορικών επιδρομών, αλλά και λόγω του γεγονότος ότι μέσα στη συνοδεία υπήεχε και ένα όχημα-βόμβα μεγάλης απόδοσης που προοριζόταν για επιχειρήσεις αυτοκτονίας κατά του Συριακού Αραβικού Στρατού. 

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να πυροδοτηθούν ακόμη μεγαλύτερες εκρήξεις και στα υπόλοιπα οχήματα.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail