Ο Κοτζιάς μπορεί να παίζει με σπίρτα στη πυριτιδαποθήκη αλλά σε αυτό για το Σκοπιανό έχει απόλυτο δίκιο

Schmid-Reportagen - pixabay
Freepen.gr - Για το Νίκο Κοτζιά έχουμε υποστηρίξει ότι η "πολυδιάστατη" εξωτερική πολιτική που ασκεί λέγοντας ότι είναι πρόθυμος να συζητήσει για τα πάντα με την Τουρκία και χαρακτηρίζοντας σοβαρά θέματα όπως το Σκοπιανό ως υπολείμματα της ιστορίας, ίσως αποβεί εθνικά επιζήμια.

Επίσης στις συνομιλίες για το Κυπριακό δεν ακούσαμε κουβέντα για το μεγάλο κίνδυνο του νησιού που είναι ο παράνομος εποικισμός του.

Για το Σκοπιανό όμως έκανε πρόσφατα δύο αναρτήσεις στο Twitter όπου δύσκολα θα διαφωνήσει κανείς μαζί του:





Όταν ο Γκρουέφσκι οικοδομούσε αγάλματα, δεν αντέδρασε δυναμικά κανείς. Όλοι έκαναν πλάκα βλέποντας "κιτς" αλλά όχι το περιτύλιγμα που έβαζαν οι Σκοπιανοί ώστε σήμερα να το παραχωρήσουν για να πάρουν το όνομα, το οποίο από μόνο του σημαίνει αλυτρωτισμό.

Επιπλέον πράγματι κανείς δε γνωρίζει τι ακριβώς υποστηρίζει η Νέα Δημοκρατία για το όνομα των Σκοπίων. Δέχεται ή όχι τον όρο "Μακεδονία". Μήπως κάποτε τον δεχόταν αλλά βλέποντας τι συνέβη στη Θεσσαλονίκη αποφεύγει να το παραδεχθεί;
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail