Σύμβουλος Τραμπ: Το Σχέδιο Γ του βαθέως κράτους είναι η δολοφονία του Προέδρου

Freepen.gr - Ο επί πολλά έτη σύμβουλος του Donald Trump και εμπιστευόμενός του, Ρότζερ Στόουν προειδοποιεί και πάλι σχετικά με το βαθύ κράτος των ΗΠΑ. Αυτή τη φορά, είπε ότι το «σχέδιο C» του βαθέως κράτους είναι απλά να δολοφονήσει τον πρόεδρο, αφού τα σχέδια Α και Β δε θα λειτουργήσουν αναφέρει το thenewamerican.com.

Με την εμπιστοσύνη στα βασικά μέσα ενημέρωσης στα πιο χαμηλά επίπεδα όλων των εποχών, οι παγκόσμιοι ελιτιστές βρίσκονται στα πρόθυρα να χάσουν τη λαβή τους στο λαιμό της ανθρωπότητας. Και ο Ρότζερ Πέτρα λέει κατηγορηματικά ότι σχεδιάζουν να πέσουν ακόμη παρακάτω. 

Σύμφωνα με το New American, το «Σχέδιο Α» του βαθέως κράτους είναι η «διερεύνηση» που υπονομεύει την εικαζόμενη «ρωσική συμπαιγνία» από τον ειδικό σύμβουλο Robert Mueller, σημειώνει ο Στόουν. Εάν αποτύχει, κάτι που ο Στόουν θεωρεί το πιθανότερο και σύντομα, τότε θα ακολουθήσει το "Σχέδιο Β".

Φωτογραφία: Ο Donald Trump με τον Roger Stone

Στην ουσία, το Σχέδιο Β αποβλέπει στη δημιουργία μιας πλειοψηφίας του υπουργικού συμβουλίου του Trump για να τον κηρύξει ακατάλληλο για το αξίωμά του. Αυτό θα επέτρεπε την καθαίρεση του Trump σύμφωνα με την 25η τροποποίηση του Συντάγματος των Η.Π.Α. 

Αυτό το σχέδιο πρόκειται επίσης να αποτύχει, δήλωσε ο Στόουν. Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, όμως, ο Στόουν προειδοποίησε για το «Σχέδιο C», το οποίο δεν είναι άλλο από τη δολοφονία του προέδρου Τραμπ.

Ο Ρότζερ Στόουν δεν είναι το πρώτο πρόσωπο που βλέπει το Τράμπ ως στόχο του βαθέως κράτους. Ο Μάικ Άνταμς,  έχει πει ότι αισθάνεται ότι το βαθύ κράτος δεν φοβάται να ρίξει πυρηνικά σε μια πόλη στις Ηνωμένες Πολιτείες για να σκοτώσει το Τράμπ και να κατηγορήσει τη Βόρεια Κορέα για το αποτέλεσμα.

Ο Στόουν πιστεύει ότι το βαθύ κράτος θα προσπαθήσει στην πραγματικότητα να δολοφονήσει τον πρόεδρο όταν τα σχέδα Α και Β αποτύχουν, κάτι που φαίνεται να είναι το πιθανό σενάριο. "Έχοντας γράψει βιβλία για τη δολοφονία του Κένεντι, έχοντας επισημάνει την απόπειρα δολοφονίας του Προέδρου Ρόναλντ Ρέιγκαν από ανθρώπους που συνδέονται βαθιά με την οικογένεια Μπους, νομίζω ότι το βαθύ κράτος έχει Σχέδιο Α, Σχέδιο Β και Σχέδιο Γ".
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail